Yapı Sektörü Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
Salman Ahşap Evler
Açıklama :
Salman Ahşap Evler Sanayi; tecrübesi, kalitesi ve deneyimli teknik ekipleri ile Türkiye’de ahşap yapılar ve ahşap evler üzerine faaliyet gösteren, devamlı kendini geliştirme politikası izleyip yeniliklere açık, tecrübeli beyinlerden oluşan bir firmadır.
Firmamız, 7500 m2 kapalı, 10000 m2 açık alanda faaliyet gösteren, sahip olduğu en ileri teknoloji ile hammaddeyi, tomruk halinde alıp son haline ulaşıncaya kadar tümüyle kendi bünyesinde ve kontrolü altında gerçekleştiren entegre bir tesistir. Ahşap yapılarda ve ahşap evlerde kullanılan lamine olmayan malzemeler vakum-pres emprenye tesisimizde emprenye edilir.
Laminasyon tekniği uygulanarak elde edilen malzemeler ise manuel yöntemlerle emprenye edilir. Tüm bu ahşap malzemeler bilgisayarlı kurutma tesisimizde kurutularak gerekli neme indirgenir. Bünyemizdeki K2 cnc joinery makinası ile milimetrik hassasiyetle, hızlı bir şekilde üretilir.
Ahşap doğallıktır, sağlıktır, insana huzur veren, bizlerle yaşayan, bizlerle nefes alan doğal bir malzemedir. Ona dokunmanın, onu hissetmenin ve onun içinde yaşamanın zevki ve keyfi ise bambaşkadır. Siz de ahşap evler mucizevi enerjisiyle yeni bir hayata başlayın


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=26110" border="0" alt="Kurumsal Yapı Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Ahşap Evler, Ahşap Ev, Salman Ahşap Sanayi, Muğla. Tel-Faks: (+90 252) 248 52 32
Anahtar Kelimeler: Ahşap Evler, Salman Ahşap Sanayi, Ahşap Ev, Ahşap Ev Modelleri, Ahşap Ev Fiyatları

Salman Ahşap Evler Firma Yetkili Girişi Giriş