Klima Havalandırma Şirketleri

Sektör : Endüstriyel Ürünler Firmaları : Klima Havalandırma Firmaları

Firma Ünvanı :
Turan Klima San.Taah.A.Ş.
Açıklama :
2004 yılında üretim faaliyetlerine başlayan TURAN KLİMA SANAYİİ TAAHHÜT A. Ş. bu zamana kadar geçen süre içerisinde sektörün önde gelen markaları arasında yerini almış, hatta kalitesi ve fiyat politikası ile muadili markalardan daha fazla ilgi görmüştür.

TU-RANN© MARKALI Havalandırma Cihazları artık Türkiye’nin değişik illerinde ki fabrikalarda, mağazalarda, restaurantlarda, hastanelerde, okullarda ve daha birçok kurumda sorunsuz bir şekilde çalışmaya devam etmektedir.

TURAN KLİMA SANAYİİ TAAHHÜT A. Ş. , hedeflerini yükselterek geleceğe doğru emin adımlarla ilerlerken, müşterilerimizden gelen olumlu tepkiler bizleri daha da güçlü kılmakta, karşılaştığımız engelleri daha kolay aşmamıza yardımcı olmaktadır. Her müşterimiz aynı zamanda altına imza attığımız işlerin en yakın tanığı olduğundan, hepsine aynı özenle yaklaşmak bizler için kesin kuraldır.

TU-RANN© MARKASI kaliteli işler çıkarmanın ve takdir edilmenin gururuyla siz değerli müşterilerimize hizmet etmeye devam edecektir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=26058" border="0" alt="Kurumsal Klima Havalandırma Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Turan Klima San.Taah.A.Ş. firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Turan, Klima, San.Taah.A.Ş.

Turan Klima San.Taah.A.Ş. Firma Yetkili Girişi Giriş