Çimento-Beton Alçı Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : İnşaat Firmaları : Çimento-Beton Alçı Firmaları

Firma Ünvanı :
HGB HAZIR BETON
Açıklama :
HGB Firmamız 2007 yılında Kilis - Merkezde kurulmuştur. Kilis Belediyesi Asfalt şantiyesi bitişiğinde olan santralimizin şehre yakınlığı avantajı sayesinde müşterilerimize hızlı ve ucuz beton hizmeti verebilmekteyiz.
HGB Betonun Yüksek Kalite ve Fiyat uygunluğunun bir başka sebebi de işletmesi ve mülkiyeti bize ait olan ve Kilis-Musabeylide bulunan Kum ocağımızdan getirdiğimiz kumları kullanmamızdır. Dolayısı ile Firmamız Kumun betona dönüşmesi sürecinde hiçbir aracı firmaya ihtiyaç duymadan kendi ürettiği kumu; kendi kamyonlarıyla nakliye etmekte ve santralde işleyip yine kendi mikserleri ve pompası ile müşterilerine sunmaktadır.
Şirketimiz bu zamana kadar başta Kilis ve çevre il ve ilçeler olmak üzere Birçok İhale ve Taahhüt İşlerini gerçekleştirmiştir.
Şirketimiz Makina Techizat ve Taşıt ekipmanları olarak hiçbir sıkıntısı olmadan hizmet vermektedir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=25769" border="0" alt="Kurumsal Çimento-Beton Alçı Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: hgbbeton.tr.gg , HGB HAZIR BETON , KİLİS BETON , KİLİS HAZIR BETON , BETON , KİLİS BETON SANTRALI ,
Anahtar Kelimeler: BETON, KİLİS BETON, HAZIR BETON, KİLİS HAZIR BETON, HGB BETON, HGB KİLİS HAZIR BETON, kiliste hazır beton, kiliste beton, kilis beton santrali, hgb kilis hazır beton santrali, kilisin beton, hgb beton kilis

HGB HAZIR BETON Firma Yetkili Girişi Giriş