Alüminyum ve Yan Sanayi Şirketleri

Sektör : Alüminyum ve Yan Sanayi Firmaları

Firma Ünvanı :
Hasırcılar Otomatik Kapı ve Kepenk Sanayi
Açıklama :
Hasırcılar kapı ve kepenk sistemleri yıllardır siz değerli müşterilerimize en kaliteli hizmeti sunmaktadır. Firmamız sektörünün öncü kuruluşlarından olup, en kaliteli ve en güvenli kapı, kepenk sistemlerini en makul fiyatlarla sizlere sunmayı hedeflemek tedir. Firmamız ürünlerinde en son teknolojiyi ve estetik anlayışı kullanmaktadır.

Vizyonumuz; otomatik kapı ve kepenk sistemlerinde yeni teknolojilerle yeni çözümler üreten, müşteri memnuniyetini kalıcı kılan profesyonel kadrosu ile kurumsallaşmasını tamamlamış bir dünya markası olmaktır.

Otomatik kapı ve kepenk sistemleri, estetiği de ön planda tutarak, mühendisliğe dayalı çağdaş tasarım ve güvenli bir yaşam garantisi verir.



Firmamız, yılların vermiş olduğu tecrübe ve bilgi birikimi, uzman satış ekipleri, yetkili servis ve montaj ekipleri, yetkili servis ve montaj ekipleri, yedek parça stokları, kaliteli ürünleri ve rekabetçi fiyatları, kurumsal organizasyon şekli ile tüm yurtta ve yurt dışında hizmet verebilmesi ile siz müşterilerimize, her zaman en iyiyi sunma gayreti içinderdir.



Sektördeki en büyük sıkıntımız, otomasyon sistemlerini tam olarak tanımayan, bu sistemleri kurmak için hiçbir alt yapısı, evveliyatı, ekibi, organizasyonu ve yatırımı olmadan sektöre giriş yapan, sektörde zorunlu olan 2 (iki) Yıl Garanti süresi vereceğini taahhüt edip, bu kadar süre sektörde kalamayan kişi veya firmalar olmaktadır. Bu şekilde yapılanma haksız bir rekabet oluşturmakta, işini ciddi anlamda yapan bizleri oldukça etkilemektedir. Firma ve ürün seçimi yaparken, siz değerli müşterilerimizin, bu en önemli kriterleri göz önünde tutacağınıza olan inancımız tamdır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=25746" border="0" alt="Kurumsal Alüminyum ve Yan Sanayi Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Hasırcılar Adana Otomatik Kapı Sistemleri, Otomatik Kepenk Sistemleri, Otomatik Bariyer Sistemleri, Fotosel Sistemlerinin öncüsü
Anahtar Kelimeler: adana, kapı, kepenk, bariyer, garaj, fotosel, otomatik kapı, adana otomatik kapı, dairesel kapı

Hasırcılar Otomatik Kapı ve Kepenk Sanayi Firma Yetkili Girişi Giriş