Elektrik ve Elektronik Sanayi Şirketleri

Sektör : Elektrik ve Elektronik Sanayi Firmaları

Firma Ünvanı :
DAC-EL Mühendislik Ltd Şti
Açıklama :
DAC-EL Mühendislik Ltd Şti'nin temelleri 1995 yılında atılmış ve sürekli gelişen , kendini yenileyen bir yapı içerisinde günümüz teknolojisinin ciddi takipçilerinden biri olarak faliyetlerini sürdürmüştür.

DACEL Mühendislik, endüstriyel kontrol ve otomasyon ürünlerinin satışı ve servisinde geniş ürün çeşidi ve rekabetçi fiyatlarla yüksek kaliteli çözümler sunan bir destek ve tedarikçi adresidir. DACEL rekabetçi otomasyon komponentlerinin sunulduğu katma değerli satışı ve gerçekleştirdiği projelerle makine üreticilerinin, endüstriyel tesislerin ve sistem integratörlerinin vazgeçilmez adresi konumuna gelmiştir.

Temel Hedefimiz; müşterilerimize otomasyon piramidinin tamamını kapsayan çözümler sunmaktır, temsilciliklerini yürüttüğümüz firmaların ürün grupları; fabrika ve proses otomasyonu için sensörler ve transdüserler, makine güvenliği için ışık bariyerleri ve güvenlik röleleri, HMI operatör panelleri, machine vision ( görüntü işleme ) ürünleri, endüstriyel ethernet, kablosuz network, fiberoptik haberleşme ve görüntü aktarımı için medya çeviricileri, endüstriyel konnektörler, kontrol ve kumanda ekipmanlarından oluşmaktadır.

Satış ve pazarlama faaliyetlerimizde uygulama mühendisliğini kavramsallaştırmaya çalışıyoruz, müşteri ziyaretlerimizde detaylı ürün demolarımız hem uygulama sorunlarınızın çözümüne yönelik bir süreç başlatmanıza hem de yeni teknolojilerden haberdar olmanıza olanak sağlıyor. Proje grubumuz gerçekleştirdiği projelerdeki titizliğini döküman yönetimine de aktarmış durumda, gerek şirket içi gerekse de kurumsal müşterilerimize yönelik eğitim sunumlarımızı yurtdışındaki temsilciliklerimizden edindiğimiz bilgilerle de destekleyerek sürekli güncelliyoruz. Endüstriyel, Bina ve Güvenlik Sistemleri otomasyonu konularındaki deneyimini her geçen yıl arttırmakta olan firmamız, müşterilerinin ihtiyaçlarına hızla cevap verebilen, beklentilerini aşan ürün ve hizmetler sağlayarak, onların başarılarına katkıda bulunma amacı güden bir hizmet anlayışına sahiptir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=25582" border="0" alt="Kurumsal Elektrik ve Elektronik Sanayi Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: DACEL Mühendislik, endüstriyel kontrol ve otomasyon ürünlerinin satışı ve servisinde geniş ürün çeşidi ve rekabetçi fiyatlarla yüksek kaliteli çözümler sunan bir destek ve tedarikçi adresidir.
Anahtar Kelimeler: Banner, Hirschmann, AFI, American Fibertek, Lumberg, HTS, Belden, Turck, Horner, Onxio, Amp, Tyco Electronics, Otomasyon, Sensör, Fiberoptik sensör, fotoelektrik, endüktif, kapasitif, ultrasonik, lazer, vision, ethernet, haberleşme, ağ, network, basınç, akış, sıcaklık, remote I/O, PLC, drive, servo, MES, SCADA, analog, digital, interface, transmitter, tünel, bina, fabrika, proses, makine, HMI, touchpanel, pc, touchscreen, dokunmatik, ekran, operat

DAC-EL Mühendislik Ltd Şti Firma Yetkili Girişi Giriş