Arıtma Şirketleri

Sektör : Arıtma ve Temizlik Firmaları : Arıtma Firmaları

Firma Ünvanı :
ITT-COMPANY
Açıklama :
ITT-COMPANY suyu akışına bırakmaz. Yön verir. . . Su ve atık su sorunlarınıza anahtar teslim ekonomik çözümler sunar. Tecrübeli mühendis kadrosu ve teknik ekibi ITT nin güç kaynağıdır.
SU ARITMA ÜNİTELERİ
ITT-Single ve Tandem ile iyon değiştirici reçineler sudaki Ca ve Mg iyonları Na ve P ile değiştirerek sudaki sertliği giderir.
ITT-Filter ile kum ve karbon sudaki AKM, renk, koku, KOI giderimi sağlar.
ITT-RO ile membran filtreler kullanılarak % 95 e varan saflıkta su temini sağlanır.
RIVERBOX isimli özel üretim sistem ile 5m3/saat ten 500 m3/saat kapasiteye kadar nehir suyundan içme suyu elde edilir. Bu sistemde ITT imalatı olan çöktürme tankları, filtreler, kimyasal dozajlama ve dezenfeksiyon üniteleri yer alır.
ATIK SU ARITMA ÜNİTELERİ
BIOBOX debisi 10m3/gün den 200 m3/gün e kadar olan paket tip biyolojik arıtma üniteleridir. PLC kontrollü, işletmeci ihtiyacı olmayan, sorunsuz çalışan bu sistemler, ITT nin özel imalatlarıdır.
CHEBOX endüstriyel nitelikli atık suların arıtılması amacı ile ITT tarafından tasarlanmış arıtma kapasitesi 1m3/saat ten 20m3/saat e kadar olan doğru kimyasalların uygun pH larda uygulanması ile kimyasal çöktürme işlemini otomatik olarak gerçekleştiren paket sistemdir.
KENTSEL ATIK SU ARITMA SİSTEMLERİ
Mevcut nüfus ve gelecekte olması planlanan nüfus, atık suyun kirlilik yükü göz önünde bulundurularak ITT ekibi tarafından tasarlanan ve projelendirilen debisi 1, 000 m3/gün den 500, 000 m3/gün e kadar olan atık su arıtma tesisleri anahtar teslim olarak ITT kadrosu tarafından yapılmaktadır.
POMPA-HİDROFOR-YANGIN HİDROFORU GRUPLARI
Uzman ekibi ile ITT pompa ve hidrofor, seçiminde ve temininde size destek olmaktadır.
SUYU AKIŞINA BIRAKMAYIN! BİZ YÖN VERELİM. . .


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=25313" border="0" alt="Kurumsal Arıtma Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: ITT-COMPANY firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: ITT-COMPANY

ITT-COMPANY Firma Yetkili Girişi Giriş