Prefabrik Yapı Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : İnşaat Firmaları : Prefabrik Yapı Firmaları

Firma Ünvanı :
kagirAhşap Yapı Sistemleri Ltd Şti
Açıklama :
Sağlıklı, uzun ömürlü, çevreye duyarlı, sürdürülebilir ve depreme dayanıklı "ahşap ağırlıklı" yapılar üretiyoruz.
Dünyada eşsiz Anadolu kültür mirasımız bizi harekete geçiriyor ve geleceğimizi şekillendirmeye devam ediyor.

Kültür mirasımızdan aldığımız bu ilhamı teknoloji ile güncelliyoruz ve bu bizim SAĞLIKLI YAŞAM'dan DEPREM GÜVENLİĞİ'ne uzanan çok geniş bir yelpazede beklentilerin ötesinde ürünler ortaya çıkarmamızı sağlıyor.

Hepsi bu kadar değil , ürünlerimiz doğayı korumaya katkı sağlıyor, bahar çiçeklerine en mükemmel fonu oluşturuyor. Eylülün sarı yapraklarının en güzel uçuşu , kar taneleri , güneş , ay en çok bizim evlerimize yakışıyor.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=25162" border="0" alt="Kurumsal Prefabrik Yapı Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Sağlıklı, uzun ömürlü, çevreye duyarlı, sürdürülebilir ve depreme dayanıklı "ahşap ağırlıklı" yapılar üretiyoruz.
Anahtar Kelimeler: Ahşap, ahsap, ev, villa, konut, konak, köşk, ahşap evler, ahşap ev, ashap ev, kat karşılığı, kat karşılığı arsa, satılık villa, satılık konak, satılık köşk, sthapatya veda, doğaya uygun mimarlık, kütük ev, ağaç ev, ahşap, endüstri, prefabrik, sanayi, hazır ev, mimar, mimari, erkan ince, mortgage, taksit, banka kredi, kredisi, Bireysel, Krediler, Fiyat, Konut Kredisi, ahsap, prefabrik, tasarim, tasarım, dizayn, design, insaat, inşaat, istanbul, türk

kagirAhşap Yapı Sistemleri Ltd Şti Firma Yetkili Girişi Giriş