Jeneratör Şirketleri

Sektör : Elektrik ve Elektronik Sanayi Firmaları : Jeneratör Firmaları

Firma Ünvanı :
Indeks A.Ş.
Açıklama :
1996 senesinde İzmir'de kurulan Indeks A. Ş. jeneratör, forklift, Hoppecke işbirliği ile traksiyoner ve stasyoner akü grupları, motor yat ve askeri ürün gruplarında; üretim, satış ve servis hizmetleri ile Türkiye ve dünya genelinde faaliyet göstermektedir.

Merkezi, İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde, 17. 000 mt2 alana kurulu fabrikasıdır. Firmanın ayrıca İzmir Menemen Serbest Bölge Fabrikası ve İstanbul Bölge Müdürlüğü mevcuttur.

Fabrikanın üretim hattı ;

- 2 KVA - 3500 KVA Jeneratör Üretimi
Dizel jeneratörler, benzinli ve doğalgaz jeneratörleri, marin jeneratörler, katı yakıtlı jeneratörler, orta gerilim jeneratörleri, jeneratör ses izolasyon kabin ve römorkları ile askeri ve özel projeler için jeneratör üretimleri.

- Forklift ve İş Makinaları Üretimi
1. 5 Ton - 20 Ton kapasitelerinde dizel forklift, Lpg yakıtlı forklift, akülü Forklift üretimleri. Ayrıca diğer istif makinaları ve iş makinaları üretimleri.

- Hoppecke işbirliği ile Akü Üretimi
Traksiyoner ve stasyoner akü gruplarında Hoppecke Türkiye Genel Distribütörü ve üretim partneri.

- 5 Mt - 33 Mt Motor Yat Üretimi
Tamamı Indeks A. Ş. fabrikalarında üretilen polyester motor yat grupları.

- Savunma Sanayi Projeleri
Türk Silahlı Kuvvetleri için üretilen özel tip jeneratör, forklift, iş makinaları, zırhlı araçlar, mayın arama zihalzrı ve diğer özel ürün ve proje grupları.

- Özel Projeler
Enerji nakil hatları, ozmoz, çöp kompaktörleri gibi anahtar teslimi özel projeler.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=25116" border="0" alt="Kurumsal Jeneratör Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Indeks A.S. dizel jeneratör, kati yakitli jeneratör, benzinli jeneratör, dogalgaz jeneratörleri, ses izolasyon kabin ve römork üretmektedir.
Anahtar Kelimeler: jeneratör, dizel jeneratör, ses izolasyon kabini, jeneratör satin al, jeneratör tipleri, jeneratör teknik bilgiler

Indeks A.Ş. Firma Yetkili Girişi Giriş