Oto Kiralama Şirketleri

Sektör : Turizm Firmaları : Oto Kiralama Firmaları

Firma Ünvanı :
FİRUZEN TUR & RENT A CAR
Açıklama :
2008 yılı başında Konya’da seyahat acenteliği, araç kiralama, yurt içi, yurt dışı uçak bileti satışı, yurtiçi yurtdışı kültür turları ve daha birçok alanda siz değerli dostlarımıza hizmet etmek amacı ile ilk adımı atmış bulunmaktayız.

Şu ana kadar acentelikte artarak devam eden geniş otel seçenekleri ile müşterilerimize daha fazla seçenek sunmayı hedeflemekteyiz. Ve yine araç ve filo kiralamada Konya’da en geniş araç filosuna sahip tek firma olma unvanımızı da korumaktayız.

Firmamız daha çok yeni olmasına rağmen bu başarı elbette dikkat çekmekte fakat bu başarının ardında yaklaşık 15 yıllık tecrübeye sahip deneyimli kadromuz ve güçlü çözüm ortaklarımız yer almakta.

Saygılarımızla…


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=24555" border="0" alt="Kurumsal Oto Kiralama Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Firuzen Tur Seyahat Acentası Konyanın önde gelen seyahat acentalarından olup Türkiye genelinde kültür turları, mavi turlar düzenlemekte, Türk Hava Yolları Yetkili Seyahat Acentası olarak düm dünyaya THY biletleri satmaktai, araç (rent a car) ve filo kiralama hizmetlerini sürdürmektedir.
Anahtar Kelimeler: firuzen, tur, seyahat, otel, acenta, tatil, konfor, lüks, termal, karadeniz, akdeniz, ege, gezilecek, yerler, tarihi, saray, tatil köyü

FİRUZEN TUR & RENT A CAR Firma Yetkili Girişi Giriş