Araç Kiralama Servisleri Şirketleri

Sektör : Ulaşım ve Taşımacılık Firmaları : Araç Kiralama Servisleri Firmaları

Firma Ünvanı :
ERBEY TURİZM/EURO RENT A CAR
Açıklama :
ERBEY TURİZM YATIRIMLARI VE SAN TİC. LTD. ŞTİ. otomobil kiralama sektöründe; en iyi hizmeti, en kaliteli şekilde, en uygun koşullarla sunmak amacıyla, 2000 yılında “SEYAHAT ÖZGÜRLÜĞÜNÜZÜ BİZİMLE YAŞAYIN ” sloganı ile yola çıktı.

Oto kiralama konusunda yerli yabancı firma, seyahat acenteleri, oteller, işadamları, turistler ve yurt dışında yaşayan vatandaşlarımıza , Türkiye çapında kiralık otomobil, transfer, şoförlü veya şoförsüz araç kiralama, ticari araç kiralama ve uzun dönem araç kiralama hizmeti sunmaktadır.
Müşteri memnuniyetini ana hedef olarak benimseyen ERBEY LTD. ŞTİ. , zamanında, güler yüzlü hizmeti, tecrübeli personeli, araçlarda temizlik ve konforu titizlikle sunan, son model değişik markalarda kendi öz sermayesi ile kurulu araç filosuna sahiptir. Her bir müşterisine bire bir hizmet anlayışını ilke edinen ERBEY LTD. ŞTİ. , otomobil kiralama konusunda en iyi bildiğini, en iyi şekilde siz değerli müşterilerine sunmak için çalışıyor.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=24310" border="0" alt="Kurumsal Araç Kiralama Servisleri Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Gaziantepte Otomobil araç kiralama hizmeti veren firma
Anahtar Kelimeler: Gaziantep, Gaziantep otomobil oto kiralama, Gaziantep araç kiralama, Gaziantep rent a car, gaziantep rental, euro rent a car, araç kiralama, rent a car, oto kiralama, kiralık araç, araba kiralama, kiralık oto, car rental, Türkiye, İstanbul, Havalimanı, rent a car Türkiye, tatil

ERBEY TURİZM/EURO RENT A CAR Firma Yetkili Girişi Giriş