Hizmet Sektörü Şirketleri

Sektör : Hizmet Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
DERYA HALI YIKAMA
Açıklama :
DERYA HALI YIKAMA: Müşteri memnuniyeti ilkesinden yola çıkarak siz değerli müşterilerimizin sağlıklı ve hijyenik bir ortamda yaşaması için gerekli olan her türlü temizliği uygun ücret karşılığı üstün ekipman ve kaliteli malzeme ile yaparak, Müşterilerimizin firmamızdan memnun bir şekilde ayrılmasını sağlamak esas alınmıştır.

Halı-Kilim-Battaniye-Yorgan-Yerinde yıkama-Koltuk-Kanepe-Çekyat temizleme bir uzmanlık alanıdır. İşlem süreci halınızın elemanlarımız tarafından evinizden ya da iş yerinizden alınması ile başlar, alınan bu halılar öncelikle bir durum tespiti ve incelemeden geçirilir, bu inceleme neticesinde halının cinsi hammaddesi imalat şekli kullanılan boyaların türü akıtma yapıp yapmayacağı yıpranma derecesi ve yırtılma riski, alanında uzman personelimiz tarafından özenle tespit edilerek en uygun temizleme yöntemleri seçilir.

Bu değerlendirme sonucunda gereken işlemler, yıkama fabrikamızda deneyimli personellerimiz tarafından uygulanır. Gerekli işlemden geçen ve kalite kontrolü yapılan halılar ambalajlanarak siz değerli müşterilerimize sevk edilir.

DERYA HALI YIKAMA olarak misyonumuz ; müşteri beklentilerini en üst düzeyde karşıla** tam müşteri memnuniyeti sağlamaktır.

Sizleri dürüst, güvenilir, tecrübeli, çalışkan kimliğinden ve güler yüzlü hizmetlerimizden yararlanmaya ve de bizi tanımaya davet ediyoruz.

Ücretsiz servisimizle siz değerli müşterilerimize hizmette sonsuz gurur duyarız.


DERYA HALI YIKAMA

3425260
05053716450


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=24022" border="0" alt="Kurumsal Hizmet Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: DERYA HALI YIKAMA firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: DERYA, HALI, YIKAMA

DERYA HALI YIKAMA Firma Yetkili Girişi Giriş