Organizasyon Şirketleri

Sektör : Fuar ve Organizasyon Firmaları : Organizasyon Firmaları

Firma Ünvanı :
B&B OCAK AJANS
Açıklama :
B&B Ocak Ajans için, sizlerin istekleri bizim için gerçekleştirmeyi beklediğimiz hedeflerimizdir. Reklamdan Organizasyona, Müşteri Memnuniyeti ile birlikte size uygun çözümleri biz üretiyoruz.

MİSYONUMUZ

Müşteri ilişkilerine değer veren bir organizasyon anlayışını ve yenilikçi bir hizmet sunumunu B&B OCAK AJANS’ta bulmanızı sağlayarak, Yıllardır müşterilerinin isteklerini dinleyerek onlara daha fazlasını sunmak için çalışan B&B OCAK AJANS, bu geleneğini dinamik, özgün ve insan odaklı iş bilinciyle devam ettirmektedir.

Biliyoruz ki sizlere verdiğimiz her hizmet sizlerin bir ihtiyacını tamamlıyor, bizim için hizmetin en önemli tamamlayıcısı sizlerle olan ilişkilerimiz.

VİZYONUMUZ

B&B OCAK AJANS’ta Sizlerin istekleri bizler için gerçekleştirmeyi beklediğimiz hedeflerimizdir. Organizasyon kavramının her bir aşamasında, yanınızda olacak profesyonel kadromuzla, geçmişte ve şimdi olduğu gibi gelecekte de en iyi iş ortağınız olacağız.

Hizmet verdiğimiz alanlar: Organizasyon, Promosyon, Tanıtım ve Reklam Hizmetleri, Grafik Tasarım, Düğün-Davet Organizasyonları, Mezuniyet Törenlerinin Organizasyonları, Fotoğraf ve Video Çekimi, Dijital Yıllık, Okul Gereçleri, Kep-Cübbe, Şenlik Organizasyonları. . .

İstediğiniz Kaliteyi, Fiyatı ve Hizmeti B&B OCAK AJANS'ta bulacaksınız. . .


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=23891" border="0" alt="Kurumsal Organizasyon Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: B&B OCAK AJANS firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: B&B, OCAK, AJANS

B&B OCAK AJANS Firma Yetkili Girişi Giriş