Matbaa/Yayın Şirketleri

Sektör : Basın Yayın Sektörü Firmaları : Matbaa/Yayın Firmaları

Firma Ünvanı :
Şen Matbaa
Açıklama :
ŞEN MATBAA

Matbaa sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Şen Matbaa, 1960 yılından itibaren İzmit’te hizmet vermektedir. Geniş ürün yelpazesiyle müşterilerinin ihtiyaçlarına en kısa sürede, maksimum kalitede çözümler sunan firmamız 2006 yılında makina parkuruna Türkiye’de 4. Dünya’da 17. makina olan 2006 model full otomatik 53x73cm 4+4 renk HEIDELBERG ofset baskı makinası ile kendi alanında ulusal firmalar arasına girmeyi başarmıştır.

KALİTE POLİKAMIZ

Şen Matbaa, iş ortaklarının beklentilerini karşılayacak kalitede hizmet vererek, tamamen müşteri memnuniyetinin sağlanmasını görev edinmiştir.

Kalite , sürekli olarak geliştirdiğimiz firma felsefemiz, ilkemiz ;üretim ve servisde %100 müşteri memnuniyetidir.

Tedarik ve üretimde kaliteden ödün vermemek.

Firmanın iç ve dış müşterileriyle diyalog ve iletişimi sürekli etkin kılmak ve bunun müşteri memnuniyetine yansımasını sağlamak.

Gelişen teknolojiyi yakından takip ederek, gereken yatırımları yapmak ve çalışanların eğitimi ve katılımı ile sürekli gelişmeyi garanti altına almak.

VİZYONUMUZ

Ulusal ve Uluslararası baskı ve matbaa sektöründe öncü, yaratıcı ve yenilikçi yatırımlarla lider firma olmak.


MİSYONUMUZ

Müşterilerimizin, ticari etkinlikleri ve markalaşma süreçlerinde, ihtiyaçları olan tüm basılı tanıtım (Kurumsal Kimlik, Dergi, Afiş, Broşür, Katalog, Etiket vb. ) gereksinimlerinde profesyonel, yaratıcı ve etkili çözümler sunmak.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=23743" border="0" alt="Kurumsal Matbaa/Yayın Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Şen Matbaa firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Şen, Matbaa

Şen Matbaa Firma Yetkili Girişi Giriş