Mutfak ve Banyo Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : Mutfak ve Banyo Firmaları

Firma Ünvanı :
BAHA MİMARLIK MOBİLYA DEKORASYON SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
Açıklama :
Baha Mimarlık Mobilya Dekorasyon San. Tic. Ltd. Şti. orman endüstrisi ve mobilya sektöründe kazandığımız deneyim ile 2005 yılında İstanbul da 5. 000 m2 kapalı alana sahip, yüksek teknoloji ile donatılmış entegre üretim hattını kurarak,
“Üretimde Çözüm Ortaklığı, Projeli İşler ve Modüler Mutfak Kabinleri” konularında faaliyet göstermekteyiz.

Nitelikli insan kaynaklarımızla, tasarımdan üretime, ürün sevkiyatından montaja kadar her aşamada, estetik, kalite ve dayanıklılığı amaç edinen firmamız, teknolojinin olanaklarından faydalanan modern üretim anlayışını temel misyon olarak belirlemiştir.

ÜRETİM TEKNOLOJİMİZ

Baha olarak, teknolojiyi ve modern üretim anlayışını benimsemekte, böylece hedeflenen zaman ve ürün kalitesini yakalamaktayız.

Endüstriyel alt yapıda ki üretim hattımızda, yüksek performanslı, bilgisayar destekli ayarlanabilir çalışma birimleriyle üretim yaparak, yıllık 500. 000 m2 panel işleme kapasitesine ulaşmaktayız.

Teknolojik gelişimleri yakından takip ederek, gerektiğinde yeni makine yatırımları yapabilen, dinamik bir yapıya sahibiz.

İHRACAT

Baha olarak, dünya markaları ile rekabet ettiğimiz uluslararası pazarda hızlı büyümemiz sayesinde, stratejik hedeflerimize uygun olarak artan ihracat ciromuzun, toplam konsolide ciro içindeki payını %40 a çıkararak ana iş hedeflerimizden birine planlanandan önce ulaşmış olduk.

Yurtdışında sektörün lider fuarlarına katılarak ürünlerimizi dünya markaları ile aynı platformlarda sergiledik. Global bir marka olma yönündeki hedeflerimiz doğrultusunda Fransa, Fas, Dubai, Katar, Ukrayna, Sudan, Gana, Pakistan ve Yunanistan ile başlayan ihracat atılımlarını her yıl daha da genişletmeyi hedeflemekteyiz.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=23539" border="0" alt="Kurumsal Mutfak ve Banyo Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Baha Mimarlık & Mobilya; hızlı, seri ve kaliteli modüler mobilya üreticisidir. Ürün yelpazemizde ofis ve ev mobilyaları bulunmaktadır. Projeli işlerinizde destek verilir.
Anahtar Kelimeler: Fason, Mutfak, Banyo, Dolap, Demonte, Kabin, Sunta, Suntalam, Melamin, Yonga Levha, Mdf, Mdflam, Pvc, Membran Kapak, Balon Kapak, Proje, Üretim, Mobilya, Vestiyer, Fason, Mimarlık, Tasarım, Panel, Ray Dolap, Gardrop, Cnc, Kenar Bandı, Paket, Seri, Marangoz, Ahşap, Plywood

BAHA MİMARLIK MOBİLYA DEKORASYON SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Firma Yetkili Girişi Giriş