Yer Kaplamaları Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : İnşaat Firmaları : Yer Kaplamaları Firmaları

Firma Ünvanı :
PENTA OTODONANIM & YAPI
Açıklama :
Firmamız PENTA YAPI; çarpmaya dayanıklı duvar ve köşe koruma sistemleri konusunda hizmet vermektedir. Alüminyum üzeri vinil duvar koruma sistemleri aşınma ve çarpmalara karşı duvar, köşe ve diğer yüzeyleri korumaya yönelik tasarlanmıştır. Vinil hijyenik, kolay temizlenebilen yüzeyi ile hastaneler, oteller, okullar ve benzeri yapılar için uygundur. Vinil duvar koruma sistemleri yapıların duvar ve köşelerde oluşabilecek hasarları engeller. Bakım ve onarım maliyetlerini düşürür, zaman ve işgücü tasarrufu sağlar. Vinil yapıların iç yüzeylerinde dekoratif görünümü ve renk alternatifleri sayesinde diğer yapı malzemeleri ile mükemmel uyum sağlar.

Kullanım alanlarına göre hastaneler için alüminyum üstü yanmaz ve çizilmez vinil kaplı el tutamaklı sedye çarpma bandı, tutamaksız duvar koruma bantları, köşe koruma sistemleri ile 13 farklı renkte üretim yapmaktadır.

Ürünlerimizin tamamı antibakteriyel, B1 yanmazlık özelliğine sahip olup darbeyi absorbe etme özelliği vardır. Bu sebeple alışveriş merkezlerinin koridorları, okul koridorları ve fabrika binalarında sandalye arkalığı olarak dekoratif görünümü ile alternatif ürünler sunmaktadır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=22565" border="0" alt="Kurumsal Yer Kaplamaları Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Gerflor Bursa ve Marmara Bölgesinde pvc, parke ve endüstriyel zemin (zemin sertleştirici, yüzey sertleştirici, epoksi) üzerine çalışmaktayız.
Anahtar Kelimeler: Bursada pvc, parke, endustriyel zemin, epoxy, epoksi, epoksy, laminant, lamine, tetra, gerflor, penta, penta yapi, PENTAYAPI, pentayapi, pentayapı, gerflor, marmara, turkey, turkiye, türkiye, bursa parke, bursazemin, bursaparke, bursa pvc, bursayapı, marmara parke, marmaraparke, bursapvc, bursa pvc, sertleştirici, yüzey, fabrika zemini, zemin, taban, evparke, kalite parke, kalite pvc, kaliteli, sağlam, dayanıklı, çok çeşi

PENTA OTODONANIM & YAPI Firma Yetkili Girişi Giriş