Estetik Şirketleri

Sektör : Hizmet Sektörü Firmaları : Sağlık Hizmetleri Firmaları : Estetik Firmaları

Firma Ünvanı :
ESTETİA ESTETİK PLASTİK CERRAHİ
Açıklama :
ESTETIA 2004 yılından beri İzmirde Estetik ve Plastik Cerrahi alanında hizmet vermektedir.

Operasyonlar ve uygulamalar hakkında detaylı bilgi ve randevu için e-posta gönderiniz veya telefonla (0232- 421 07 21) arayınız.

ESTETİA da Op. Dr. Fahri Mola hastalarını kabul etmektedir. Aramalarınızda lütfen iletişim kurmak istediğiniz doktoru belirtiniz.

Muayene gün ve saatleri: Hafta içi her gün 15:00-18:30, Cumartesi 9:00- 14:30

(İzmir dışından gelecek hastalarımız durumlarını belirtirl


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=21644" border="0" alt="Kurumsal Estetik Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Cumhuriyet Bulvarı 127/5 Alsancak İzmir, Tel-Faks: (232) 421 07 21. Estetik ve plastik cerrahi alanında hertürlü operasyon ve girişimler yapılan Estetia da Prof.Dr. Atay Atabey ve Op. Dr. Fahri Mola görev yapmaktadır.
Anahtar Kelimeler: atay, atabey, izmir, alsancak, estetik, Ahmet Seyhan, açıkyaralar, aldırma, alsancak, ameliyati, antiaging, atabey, atay, bakımları, ben, blefaroplasti, botoks, burun, buruna, burunameliyat, burunestetiği, burunestetikleri, buyutme, büyültme, büyütme, büyütmek, cerahi, cerrah, cerrahisi, cerrahlar, ciltbakımı, ciltgerme, cinselorgan, Cinselorganestetikleri, çare, çenebozuklukları, çiğnemegüçlükleri, damakyarığı, derikanseri, dikleştirme, dokugenişletme, d

ESTETİA ESTETİK PLASTİK CERRAHİ Firma Yetkili Girişi Giriş