Güvenlik Sistemleri Şirketleri

Sektör : Bilişim Sektörü Firmaları : Güvenlik Sistemleri Firmaları

Firma Ünvanı :
HALİS GÜVENLİK SİSTEMLERİ
Açıklama :
2007 yılında daha önceki bilgi ve birikiminin verdiği sinerjiyi faydaya dönüştürmek üzere şirketleşme yoluna giden Halis Güvenlik Kamera ve Alarm Sistemleri , kendisine Security CCD Camera , Alarm Systems ve Security Control ana başlıkları altında toplanan iş kolunu uzmanlık alanı olarak seçmiş ve tüm enerjisini bu alana yönelterek, yurt içinde ve yurt dışında belirlediği hedeflerine ulaşmak üzere yola çıkmış ve geçen 2 yıllık süre zarfında, sektöründe lider konumda yer alan kuruluşların arasında yer alma başarısını göstermiştir.
Uluslararası alanda konusuyla ilgili bir çok firma, kuruluş ve üreticileri titizlikle ve ayrıntılı biçimde takip eden Halis Güvenlik Kamera ve Alarm Sistemleri , ülkemizi teknolojik çöplüğe dönüştürmeden, en gelişmiş teknolojileri ve bunlara sahip olan kuruluşların distribütörlüğünü elde etme ve bunu sürdürme başarısını göstermiş, ülkemize ve insanımıza önemli bir katma değer sağlamıştır.


Halis Güvenlik Kamera ve Alarm Sistemleri , konusunda uzman ve eğitimli kadrosu , saygın ve etkin pazarlama yöntemi ve kaliteye verdiği önemle mutlak Müşteri memnuniyeti anlayışı sayesinde yurt içinde birçok bayii ve müşteri portföyüne ulaşmayı başarmıştır. Sürekli gelişen dünyamızda, baş döndürücü bir şekilde ilerleyen teknoloji sayesinde bu alanda ortaya çıkan tüm yenilikleri, öncü ve yaratıcı çözümlerle birlikte şimdi olduğu gibi gelecekte de ülkemiz insanına ve müşterilerimizin faydasına sunmak en önemli misyonumuz olacaktır. Bu doğrultuda müşterilerimizin gereksinimlerini en kaliteli ve uygun şekilde karşılayarak, verdiğimiz hizmet kalitesini daima yükseltirken, bu alanda profesyonel yetişmiş insanları ilimize kazandırmak suretiyle, lider firma ve marka olmak yegane vizyonumuz olacaktır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=20852" border="0" alt="Kurumsal Güvenlik Sistemleri Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: HALİS GÜVENLİK SİSTEMLERİ firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: HALİS, GÜVENLİK, SİSTEMLERİ

HALİS GÜVENLİK SİSTEMLERİ Firma Yetkili Girişi Giriş