Makine Sanayi Şirketleri

Sektör : Makine Sanayi Firmaları

Firma Ünvanı :
ABC TEKNİK LTD.ŞTİ.
Açıklama :
Sektöründe söz sahibi olan firmamız gücünü yılların birikiminden, kaliteli ve dürüst hizmet anlayışından almaktadır. Genç ve dinamik kadromuzun, başarı odaklı çalışmalarımızın yanı sıra müşteri memnuniyeti ve kalite öncelikleridir. Bugün olduğu gibi gelecekte de çalışmalarımızda siz müşterilerimizin memnuniyeti ve kaliteyi ön planda tutmaya devam edeceğiz.

Merkezi Kayseri’de bulunan şirketimizde, siz değerli müşterilerimize daha hızlı hizmet verebilmek amacıyla vana ve bağlantı ekipmanları için stok bulundurmaktayız. Mekanik sistemlerde sektöre ve endüstriyel ekipmanların montajına her yönden cevap verebilmekteyiz. Bu hizmet anlayışımızın yanı sıra müşterilerimizin ihtiyaç duyduğu ölçüdeki uzun ömürlü malzemeleri en uygun fiyatla birleştirmek, 1989 yılından bugüne, her geçen gün yükselen bir grafik çizmemizdeki en büyük etkendir.

Hedefimiz, sektörde her kesime kaliteyi dürüst bir yaklaşımla sunabilmektir. 1989 yılında Vedat Ali ÖZIRMAK ve Mustafa Cihan ÖZIRMAK tarafından kurulan ABC TEKNİK PASLANMAZ MALZEME. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ . sanayi sektörünün önde gelen isimlerine endüstriyel ekipman satışı yapıp, satışını yaptığı ürünlerin her türlü teknik desteğini mühendisler danışmanlığında vermektedir.

İthal ettiği ürünlerle de minimum maliyetle müşterilerinin taleplerini maksimum seviyede karşılamaya çalışmaktadır.



ÜRÜN YELPAZESİ:



VANA GRUBU:

Körüklü, pistonlu, globe, kelebek, küresel, termostatik, pnömatik, basınç düşürücü vanalar, çekvalfler, pislik tutucular, kondenstoplar, emniyet vanaları, selenoid vanalar ve bobinler.



BRÜLÖR YEDEKLERİ VE KONTROL SAYAÇLARI:

Sıvı, buhar ve yakıt sayaçları, termometreler, manometreler, higrometreler, vakumetreler, termostatlar, presostatlar, dijital kontrol cihazları, termokupllar, ısıtıcılar, brülör malzemeleri satronic beyin, brahma, landis, era danfoss, honeywell, trafolar, fotoseller, alarko, ecoflam, thysenn, demirdöküm, üret dungs yedekleri bulunmaktadır.



FITTINGSLER:

Çelik, paslanmaz, dövme, pvc, galvaniz, teflon flanşlar, dirsekler, manşon, nipel, boru, te, redüksiyon ve patent dirsekler vs.

Tüm bu ürün grubu yanında cam, ilaç, temizlik, gıda, metalürji, enerji, su, atık su, deri, kimya, çimento, kağıt, gübre, seramik, tekstil ve otomotiv sektöründen 1600 adet kadar fabrika ve satıcı firmayla tali bayi konumunda çalışmaktadır.

ABC PASLANMAZ ticarette “doğruluk ve kusursuzluk” hedeflerine kilitlenmiş bir şekilde, 1989’dan bugüne, hızlı deneyimli ve güvenilir kadrosuyla daima yanınızda olacaktır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=11422" border="0" alt="Kurumsal Makine Sanayi Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: ABC TEKNİK LTD.ŞTİ. firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: ABC, TEKNİK, LTD.ŞTİ.

ABC TEKNİK LTD.ŞTİ. Firma Yetkili Girişi Giriş