İZOLASYON Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : İnşaat Firmaları : İZOLASYON Firmaları

Firma Ünvanı :
4K YALITIM DEKORASYON YAPI İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ ve TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
Açıklama :
Hakkımızda
4K Yalıtım; konut ve ticari yaşam alanlarında kullanılan yalıtım, dekorasyon, yapı malzemelerinin üretimini yapmak üzere 2017 yılında kurulmuştur.
Firmamız, kalite ve müşteri memnuniyeti esaslı bir ticaret ve hizmet anlayışı benimsemiş olup, Isı yalıtım ve dekorasyon sektörüne yaptığı kaliteli üretimler ile teknolojik gelişmeleri en iyi şekilde takip ederek yenilikçi kimliğiyle Dünya ve Türkiye’deki eğilimleri ve gereksinimleri takip ederek müşterilerine özel çözümler sunmaktadır.
Firmamız; Kalite Yönetim Sistemi standartlarının gerekliliklerini yerine getirerek toplam kalite düşüncesini hedefleyip takım ruhu ile birlikte şirket hedeflerine ulaşılması için müşteri memnuniyetinin sağlanması ve ihtiyaçlarının karşılanması adına sürekli gelişim felsefesini benimsemiş, üretim, yönetim ve pazarlama çalışmalarında etik değerleri koruyarak ve her türlü faaliyetini çevre duyarlılığına özen göstererek gerçekleştirilmekte, müşterilerimizin markamıza duyduğu güven ve talepleri doğrultusunda hareket edilerek 4K Yalıtım ile çalışmanın bir ayrıcalık olduğunun hissettirilmesini hedeflemektedir.
Vizyonumuz
Alanımızda estetik ve fonksiyonel açıdan en iyi çözümleri üreterek teknolojik gelişimlerle kaliteden ödün vermeden fark yaratan, bireylere ve çevreye saygılı bir dünya şirketi olmak.
Misyonumuz
Kaliteli ve fark yaratan ürünleriyle yapılarınıza değer katan; insana, doğaya, yasalara saygılı, geleneklerden güç alan, çevreye duyarlı, müşteri ve çalışanlarının memnuniyetini sağlayarak sektöre öncülük etmek.
Firma Politikamız

Kalite, güven , müşteri memnuniyeti, müşteri taleplerini zamanında ve tam olarak karşılama prensiplerine bağlı , etik değerleri olan, çevreye saygılı, müşteri odaklı çözümlere önem veren , sosyal sorumluluk sahibi firma olmaktır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=59658" border="0" alt="Kurumsal İZOLASYON Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: 4K Yalıtım söve ürünleri; eski ya da yeni her türlü yapıda rahatlıkla kullanılabilen, yüksek kalite EPS malzemeden üretilmiş olup, ürünlerimizin dış yüzeyi her
Anahtar Kelimeler: yalıtım, mantolama, amasya yalıtım, 4k yalıtım, söve, söve amasya, eps amasya, mantolama fiyat amasya, karbonlu eps, strafor amasya, köpük, amasya yalıtım fabrikası

4K YALITIM DEKORASYON YAPI İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ ve TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Firma Yetkili Girişi Giriş