Peyzaj Şirketleri

Sektör : Bahçe ve Ev Firmaları : Peyzaj Firmaları

Firma Ünvanı :
Bertez Yeşil Yaşam Peyzaj Hizmetleri
Açıklama :
Peyzaj alanında tasarım, proje, uygulama, bakım ve danışmanlık işleri yapmaktayız. Bünyemizde bulunan tecrübeli personellerimiz elde ettiğimiz başarıları her işimizde özenle geliştirilerek devam ettirmekteyiz.

Bugüne kadar 2000'den fazla peyzaj yapısal ve bitkisel proje, tasarım ve çizimi yapılarak hayata geçirilmiştir. . Hydroseeding tekniği ile 1990 yılında İtalyan Scarpellini S. P. A. firması bünyesinde, Ankara Altınpark projesinde tanışılıp kullanılmış ve çeşitli projelerimizde de kullanmaya devam edilmektedir.

Yeşil alanlar oluşturmada, arazilerin topografik özelliklerine (eğim), iklim şartlarına ve toprak yapılarına göre ihtiyaç duyulan alanlarda aşılama, serme çim kitler ve dikey üretim tekniklerini kullanarak yenilikçi çözümler üretmekteyiz. Projelerimizin kaliteli olmasına özen göstererek memnuniyetiniz için çalışmaktan gurur duyduk ve Bertez Yeşil Yaşam Peyzaj Hizmetleri olarak hizmetlerimize devam etmekteyiz.

Web Adresi :

Telefon :
5418934760
Adres :
, , İzmir

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=59515" border="0" alt="Kurumsal Peyzaj Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Bertez Firması olarak peyzaj alanında 34 yıllık tecrübemiz ile her zaman en iyisi için hizmetinizdeyiz.
Anahtar Kelimeler: Bahçe peyzaj, Hydroseeding, Peyzaj Firması, bahçe düzenleme, izmir peyzaj, otel bakım, peyzaj, çevre düzenleme, çocuk oyun grubu, peyzaj firmaları, peyzaj firması, Eskişehir peyzaj, Bursa Peyzaj

Bertez Yeşil Yaşam Peyzaj Hizmetleri Firma Yetkili Girişi Giriş