Bilişim Sektörü Şirketleri

Sektör : Bilişim Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
DMD BİLİŞİM NETWORK VE FİBER OPTİK SİSTEMLER
Açıklama :
Firmamız Ankara'da kurulmuş olup 10 yıllık sektör deneyimi ile "Fiber Optik, Data, Network altyapıları, kablolamaları ve sonlandırma hizmetleri, CCTV-güvenlik kamera sistemleri, kurulum ve kablolaması, bilgisayar, notebook satışları" ile sektörümüzde birçok anahtar teslim iş bitirme ve proje tamamlamaya imza atmıştır. İhtiyaç duyulan alanda kendi firmanız gibi düşünerek proje ve işlerinizi tecrübeli teknik ekibimiz, kaliteli ve teknolojik sonlandırma cihazlarımıza emanet edebilirsiniz.
Arazi altyapıları ve kablolamalarındaki çözüm arayışlarınızda sizin ve tüm müşterilerimizin çözüm ortağı olmaya devam ediyoruz. Sağlam, uzun ömürlü, hızlı ve en uygun altyapı hizmetlerimizde, her zaman olduğu gibi memnuniyetinizi garanti ediyoruz. . Her türlü arazi, iklim ve çalışma koşullarında 7/24 kesintisiz hizmetinizdeyiz. . .
Bilgi İşlem Merkezleri ( BİM ) ve Sistem odalarında ihtiyaç duyulan tüm aktif ve pasif ürün çeşitlerini firmamız aracılığı ile temin edebilirsiniz, istediğiniz özelliklerdeki tüm ürünleri en kısa sürede size ulaştırıyoruz. Bina içerisindeki galeri, kablo tavaları, kablo geçiş güzergahları öneri ve isteğiniz doğrultusunda kullanılarak kablolama ihtiyaçlarınız en uygun şekilde çözüme kavuşturulur.
Firmamız yapısal kablolama alanında uzman, bilgili ve tecrübeli teknisyenleri ile hizmetinizdedir. Her tür, metraj ve marka data Cat, fiber optik ve coaksiyel kabloları, utp, fiber optik pasif ürünler ve kabinet çeşitlerini, fiber optik kablo çeşitleri ve ürünleri önerimiz veya da isteğiniz doğrultusunda en hızlı şekilde temin ediyoruz.
Fiber Optik Sonlandırma işlemi ve projeleri alanında kendini ispatlamış kalitesi tartışılmaz cihazlarla
aynı zamanda yine Fusion Splicer cihazlarının tam anlamıyla teknik detaylarına hakim, profesyonel ve tecrübeli personellerce yapılmalıdır.
Firmamız aynı zamanda FUJIKURA fsm fiber optik ek cihazlarının da Türkiye yetkili dağıtıcısıdır.
Firmamıza 7/24 ulaşabilir, istek ve taleplerinizi bildirebilirsiniz.


Telefon :
0 542 657 06 86
Adres :
, , Ankara

Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=59319" border="0" alt="Kurumsal Bilişim Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama:
Anahtar Kelimeler: data, network, fiber optik , ankara , iç anadolu , alt yapı, zayıf akım elektrik , elektronik , fujikura , hcs , lögrand

DMD BİLİŞİM NETWORK VE FİBER OPTİK SİSTEMLER Firma Yetkili Girişi Giriş