Kuyumcular Şirketleri

Sektör : Alışveriş Merkezleri Firmaları : Kuyumcular Firmaları

Firma Ünvanı :
Thales Pırlanta İç Ve Dış Tic. A.Ş
Açıklama :
thalespirlanta. com 1996 yılından beri pırlanta ve tüm diğer değerli taşları sanat eserine çevirmeyi başaran usta ellerin kurmuş olduğu bir firmadır.
Firmamız pek çok yurt içi ve yurt dışı firmanın kuruluşunda yer almış, yıllarca piyasanın en ünlü mücevher markalarının tektaş, beştaş, kolye, gerdanlık ve bileklik tedarikçiliğini yapmış, ürettiği mücevherlerle pek çok insanın hayalini ve hayatını süslemeyi başarmıştır.
thalespirlanta. com'un kuruluş amacı sektördeki tüm tecrübesini; usta ellerle üretilen, özgünlüğü ve zarafetiyle göz kamaştıran mücevherlerini ilk elden ve en uygun fiyatlarla halka sunmaktır.
thalespirlanta. com 1996 yılından beri cevheri mücevhere dönüştüren deneyimiyle, sanatçılığıyla, müşteri memnuniyetini esas alan ilkeselliğiyle, kaliteden ödün vermeyen özgün koleksiyonlarıyla, her bütçeye uygun fiyat aralıklarıyla hayallerinizi ve hayatınızı süslemeye devam etmek için hizmetinizdedir.


Telefon :
2126322270
Adres :
Alemdar Mah. Bâb - ı - Ali Cad. Dr. Ziya Gün İş Hanı. No : 204 (Perakende) No:305 (Toptan) . Cağaloğlu - Fatih - İstanbul, İSTANBUL, İstanbul

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=59008" border="0" alt="Kurumsal Kuyumcular Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Kaliteli pırlantanın adresi thales pırlanta, online satış mağazası ile tektaş pırlanta yüzükleri sizlere ulaştırıyor. Sertifikalı pırlanta avantajı ile.
Anahtar Kelimeler: tektaş pırlanta yüzük, pırlanta, tek taş pırlanta, tek taş yüzük, pırlanta yüzük, tektaş, yüzük, alyans, 5 taş pırlanta, beş taş pırlanta, 5 taş, ucuz pırlanta

Thales Pırlanta İç Ve Dış Tic. A.Ş Firma Yetkili Girişi Giriş