Bahçe ve Ev Şirketleri

Sektör : Bahçe ve Ev Firmaları

Firma Ünvanı :
dizayn parke
Açıklama :
firmamız ümraniye tepeüstünde uzun yıllardan beri parke sektöründe hizmet veriyor. Size laminat parke ile ilgili bilgi vereyim laminat parkenin en üst kısmında koruyucu bir tabaka bulunmaktadır. Parkenin kaç devir olduğu üzerindeki koruyucu tabakanın dayanıklılığını belirtir. Bu devir laminatta 32 devir, 33 devir vs. çeşitlere ayrılır. Ve bu devirler parkenin sınıflarını belirler. Eğer döşenecek mekan bir ofis veya mağaza ise bu durumda kullanılacak malzemenin devri, dayanıklılık açısından önemlidir. Fakat kullanılacak yer bir ev ortamı ise o zaman devirin pek de fazla bir önemi yoktur.
Laminant parke kısa zamanda montajı yapılabilen, ekonomik bir üründür. İçerisinde eşya bulunan yerlerde eşyalarla birlikte rahatlıkla montajı yapılabilir. En önemli unsur, zemin düzgünlüğüdür. Laminat parke döşenecek zemin düz ve terazide olmalıdır. Çünkü zemin düzgünlüğü ile montajın kalitesi arasında doğru orantı vardır. Bu yüzden zeminde bozuk yerler varsa mutlaka düzeltilmesi gerekmektedir.


Telefon :
5340852538
Adres :
tepeüstü mahallesi yenilik sokak no 23/b ümraniye /istanbul, ümraniye, İstanbul

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=58958" border="0" alt="Kurumsal Bahçe ve Ev Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Laminant Parke modelleri ve Laminant Parke konularında hizmet veren Dizayn Parke Sitesidir.
Anahtar Kelimeler: parke, lamina parke

dizayn parke Firma Yetkili Girişi Giriş