Büro ve Kırtasiye Malzemeleri Şirketleri

Sektör : Büro ve Kırtasiye Malzemeleri Firmaları

Firma Ünvanı :
ADA MAVİ KIRTASİYE ( OFFİCEMATE MERKEZ )
Açıklama :
Firmamız 15-haziran 2007 yılında Kayseri de kendi binasında Adamavi kırtasiye Ltd. Şti olarak office1superstore Kayseri franchise’lığını alarak, perakende ve toptan satış altyapısını tamamlayarak şirketlere yönelik, ofis, okul kırtasiye ürünleri, bilgisayar ve sarf malzemelerinden oluşan zengin ve kaliteli çeşitlerimizle sizlere bu hizmeti daha iyi verebilmek için dünyadaki gelişmeleri takip ediyor ve uyguluyoruz.
Zamanımızın büyük bölümünü geçirdiğimiz is yerlerimizde daha verimli ve etkin olabilmemizde, kullandığımız ofis araçları ve kırtasiye malzemelerinin de rolü büyüktür. Bu doğrultuda sizlere her zaman dürüst, güler yüzlü, şeffaf bir çalışma anlayışıyla hizmet etmekten zevk ve gurur duyuyoruz.
Geçici ilişkiler değil; tüm kişi ve kuruluşlarla uzun ve kalıcı ilişkiler kurmak ana ilkelerimizden biridir ve müşteri memnuniyeti her şeyin önünde gelmektedir. Toplamda 154 adet ithalatçı ve üretici firmanın ürünlerini ilk elden siz kırtasiyeci meslektaşlarımıza ve son kullanıcı kurum ve kişilere ulaştırmanın haklı gururunu yaşamaktayız.


Telefon :
(0352) 222 87 89
Adres :
Sahabiye Mah. Alpaslan Cad.Kuba Apt.No:5/C, Kocasinan, Kayseri

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=58831" border="0" alt="Kurumsal Büro ve Kırtasiye Malzemeleri Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: toptan kurumsal kırtasiye, gıda ve temizlik ürünleri
Anahtar Kelimeler: kırtasiye, office, ofis, bilgisayar, officemate, renkli, siyah, baskı, çözüm, office, beyaz, kırmızı, mavi, mor, eflatun, turuncu, lacivert, klasör, kağıt, A4, A3, A5, A2, A1, B1, B2, A6, kaliteli, güvenli, alışveriş, alış, veriş, satış, pazarlama, güvenilir, neticaret, officemate, store, baskı, yağlı, tual, tuval, kamera, web, takvim, ajanda, kalem, tükenmez, kalemlik, masa, üstü, masaüstü, malzeme, tüketim, garanti, yazıcı, kartuş, ucuz, kalite, kaliteli, ofismate, ofis1, office1, nt, kırtasiy

ADA MAVİ KIRTASİYE ( OFFİCEMATE MERKEZ ) Firma Yetkili Girişi Giriş