Klima Havalandırma Şirketleri

Sektör : Endüstriyel Ürünler Firmaları : Klima Havalandırma Firmaları

Firma Ünvanı :
Genkar havalandırma
Açıklama :
GENKAR Havalandırma; Klima Santralleri, Hava Kanalları, tesisat izolasyonu, kanal izolasyonu, , Menfez, Endüstriyel Aspiratör, Flanşlı Hava Kanalı, havalandırma kanalı ekipmanları, Hücreli Aspiratörler konularında proje, taahhüt ve imalat konularında müşterilerine hizmet sunmaktadır.

Genkar, sanayi tesislerinde, işletmelerde, endüstriyel alanlarda ve özel yaşam alanlarında ısıtma soğutma ve havalandırma konularında koşulsuz müşteri memmuniyeti ilkesi ile hizmet vermektedir. Konusunda uzman teknik personeli ve mühendisleri, teknolojiyi yakından takip eden ve sürekli geliştirilen alt yapısı, imalata yönelik olarak havalandırma ve klima ekipmanları konusunda havalandırmaüretim yapan tesisleri ile GENKAR Klima rakiplerinden farklı ve müşteri odaklı çalışan çözüm ortağınızdır.

Endüstriyel havalandırma, soğutma ısıtma vb konuların anahtar teslim proje ve taahüt işlerini yürüten firmamız, havalandırma ekipmanları üretimi ile hem kendi müşterilerine hizmet vermektedir hemde piyasaya ekipman üretmektedir. Üretilen Ürünler Türkiye ve Dünya Standartlarına sahip olup kalitesi üst seviye ürünlerdir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=58615" border="0" alt="Kurumsal Klima Havalandırma Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Genkar, havalandırma, hava kanalı imalatı, damperler, hava kanalı, havalandırma kanalı, klima santralleri, hava kanalları, hava kanalı bağlantı ekipmanları, Ataşehir de hizmet vermektedir.
Anahtar Kelimeler: havalandırma, hava kanalı imalatı, kanal izolasyonu, tesisat izolasyonu, hava kanalı, havalandırma kanalı, klima santralleri, hava kanalları

Genkar havalandırma Firma Yetkili Girişi Giriş