Demir/Çelik/Döküm Şirketleri

Sektör : Maden ve Metal Sektörü Firmaları : Demir/Çelik/Döküm Firmaları

Firma Ünvanı :
Başaran Döküm
Açıklama :
BAŞARAN DÖKÜM 45 yılı aşan üretimi boyunca sahip olduğu bilgi ve tecrubeyi, siz değerli muşterileri ile paylaşmanın heyecanını duyar. Kurulduğu gunden itibaren doküm konusunda yeniliklere imaza atan BAŞARAN DÖKÜM olarak biz, uzman kadro ve teknolojik ekipmanlar ile hizmetinizdeyiz. . .

Mevcut kalitenin sürekli iyileştirilmesi ve geliştirilmesi ile kalite hedeflerimize ulaşmak , müşterilerimizin kaliteli mal ve hizmet beklentisini en üst düzeyde karşılamak misyonmuzdur. . .

Bugün, uzmanlik alanımız olan bronz döküm, kurşun deöküm, bakır döküm, pik döküm, kızıl döküm, alüminyum döküm, tutya döküm alaşımlarda ismimiz marka olmuştur.

500 kg'dan 50 ton'a kadar döküm salma işlerini itina ile yapmaktayız.

Önümüzdeki yıllarda yapacağimiz çalismalarda ilkelerimizden taviz vermeyerek, siz degerli müsterilerimizi her zaman ön planda tutarak, hep ileriye yönelik politikalarimiz ile adımlarimizi büyüterek sizlerin hizmetinde olacağız.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=58605" border="0" alt="Kurumsal Demir/Çelik/Döküm Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Basaran Döküm, alüminyum döküm, kızıl döküm, pik döküm, bronz döküm, kurşun döküm, tutya, pik salma, gemi ve yatlarla ilgili hertülü döküm işleri yapmaktadır.
Anahtar Kelimeler: Basaran Döküm, alüminyum döküm, kızıl döküm, pik döküm, bronz döküm, kurşun döküm, tutya, pik salma, yat döküm

Başaran Döküm Firma Yetkili Girişi Giriş