Metal Sektörü Şirketleri

Sektör : Maden ve Metal Sektörü Firmaları : Metal Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
TURHAN METAL SANAYİ
Açıklama :
45 yıllık deneyim ve tecrübe ile prefabrike yapı, konteyner. çelik konstrüksiyon, çelik çatı ve kaplaması, yüksek basınçlı boru kaynağı, ventil tamir bakım ve demir doğrama işleri ile alüminyum, döküm ve paslanmaz kaynak işleri ile her zaman hizmet vermeye hazırız.

Uzman kadromuz ve yılların getirdiği tecrübe, bilgi ve deneyim ile yüzlerce teslim edilmiş işlerimiz ve referanslarımızla sizlere de hizmet verebilmek için sizlerinde tekliflerinizi bekliyoruz.


Telefon :
0539 831 5171
Adres :
fuatpaşa mah. yeni sanayi sitesi 10. sokak no:67/B, merkez, Kütahya

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=58478" border="0" alt="Kurumsal Metal Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: prefabrike yapı, konteyner. çelik konstrüksiyon, çelik çatı ve kaplaması, yüksek basınçlı boru kaynağı, ventil tamir bakım ve demir doğrama işleri ile alüminyum, döküm ve paslanmaz kaynak işleri ile her zaman hizmet vermeye hazırız.
Anahtar Kelimeler: prefabrike yapı, konteyner. çelik konstrüksiyon, çelik çatı ve kaplaması, yüksek basınçlı boru kaynağı, ventil tamir bakım, demir doğrama, alüminyum, döküm ve paslanmaz kaynak işleri

TURHAN METAL SANAYİ Firma Yetkili Girişi Giriş