Diğer Sektörler Şirketleri

Sektör : Diğer Sektörler Firmaları

Firma Ünvanı :
güz-al sıhhı tesisat
Açıklama :
GÜZ-AL Sıhhi Tesisat kombi teknik servis hizmetleri Sizin çözüm ortağınız olmaya aday bir firmadır.

GÜZ-AL Sıhhi Tesisat, Tekirdağ Çerkezköy geneline kombi servisi imkanı veren ve anlaşmalarımız sonucu bunu 7/24'e kadar çıkarabilen tamamıyla profesyonel ekip ve ekipmanlarla çalışan büyük bir firma olmaya aday bir firmayız. Tekirdağ Çerkezköy bölgesiyle beraber Türkiye geneline kadar kombi teknik servis hizmet ağına ulaşabileceğimizi düşünüyoruz.

GÜZ-AL Sıhhi Tesisat; Isıtma, soğutma, iklimlendirme, tesisat teknolojisi, doğal gaz ve gaz yakıcılar teknik servisi olarak hizmetinde tamamıyla ön planda olacaktır.

Uzun yıllar kombi alanında mükemmel hizmet sunan firmamız kombi satış, tamir, bakım, onarım ve en önemlisi yeni alınan ürünlerin montajında tüm markalara hizmet vermektedir. Elbette her daim ilk hedefi müşteri memnuniyeti olduğundan dolayı en çok tercih edilen kombi firması arasında yer almaktadır.

Tüm hafta boyunca ve her saat süresince müşteri hizmetlerini arayarak dilediğiniz bilgiyi alarak kombi konusunda sıkıntılarınızı, talepleriniz hakkında yardım alacaksınız. Kombi aldıktan sonra montajını servise yaptırma konusunda kesinlikle dikkat etmenizi, servisinden yararlanmanız konusunda her daim kusursuz hizmet anlayışı veriyor. Yedek değiştirme parçası gibi durumlarda ve bakımı gibi detaylara yine hizmetin güzelliklerinden yararlanabilirsiniz.

En önemlisi, Çerkezköy kombi konusunda hassas ekibi sayesinde sürekli olarak tercih edebileceğiniz firmaların en başında geliyoruz. Artık kış aylarında evin her yerini sıcacık hissetmek için enucuzkombifiyatlari. net adresini tercih edeceksiniz. Yıllardır verdiği hizmet sayesinde herkesin bir numaralı gözdesi olmayı başarmıştır.

Sizde canınızı ve malınızı güvenilir ellere teslim etmelisiniz.


Telefon :
05536158363
Adres :
, , Tekirdağ

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=58087" border="0" alt="Kurumsal Diğer Sektörler Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Çerkezköy Kombi Servisi, çerkezköy kombi, kombi fiyatları, en ucuz kombi fiyatları hizmetleri veren firmanın web sitesi.
Anahtar Kelimeler: uygun kombi

güz-al sıhhı tesisat Firma Yetkili Girişi Giriş