Gıda Makinaları Şirketleri

Sektör : Makine Sanayi Firmaları : Gıda Makinaları Firmaları

Firma Ünvanı :
İNTERMAK MAKİNA İMALAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Açıklama :
1990 Yılında Konya ‘da kurulan firmamız 27 yılı aşan süreden beri süt ve gıda sektörüne üretici olarak hizmet vermektedir. BF-Best Food konsepti altında çiftlikten tabağa kadar olan aşamalarda insan ve çevreye hizmeti esas alan yenilikçi üretim anlayışımızla faaliyet gösteriyoruz. faaliyetlerimiz dört grupta toplanabilir:
1-Süt işleme tesisleri ve Çiftliklerin anahtar teslimi kurulması. Yatırım danışmanlığı ve mühendislik hizmetleri.
2- MİLKOL ve SELECTIVE markasıyla süt ve gıda sektörü için makina ve ekipman üretimi özellikle süt işleme tesisleri ve çiftlikler için. Bu grupta süt sağım makinaları, süt soğutma tankları, süt taşıma depolama tankları, süt işleme ekipmanları, pastörizatörler ve peynir yoğurt gibi süt ürünlerinin üretimi için gereken ekipmanlar üretilmektedir. Anahtar teslimi süt tesisi kurmaktayız. Ayrıca bal, pekmez, şekerleme, reçel, dondurma üretim tesisleri de kurmaktayız.
3- PROVITA, SUPER MAYA ve diğer markalarla gıda katkıları üretimi. Bu ürünlerin başlıcaları Peynir mayası, Stabilizatörler, Emilgatörler ve Starter kültürdür.
4-INTEM markasıyla süt işleme tesisleri, gıda tesisleri ve çiftlikler için endüstriyel hijyen ürünleri üretimi. Yine İntem markasıyla hijyen ekipmanları üretimi.
İntermak 8. 000 m2 den falakapalı alana sahip 2 fabrika binasında, genç ve eğitimli kadrosuyla ARGE çalışmaları ve dünya teknolojisinin takibiyle müşterilerine yeni teknolojileri sunmaktadır. 20 Yıldan beri değişmeyen prensibimiz “Azami müşteri memnuniyeti” dir. Güçlü pazarlama ekibimizde her müşteriye ayrı tahsis edilen satış elemanlarımız, düzenli müşteri ziyaretleri gerçekleştirmektedir. Eksport deparmanımız 20 den fazla ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir.
Yıllardan beri sloganımız “Süt ve Gıda Sektöründe Yardımcınız” dır. Bu prensiple satış sonrasında da azami müşteri memnuniyeti sağlamaktayız.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=57868" border="0" alt="Kurumsal Gıda Makinaları Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: 1990 Yılında Konya 'da kurulan firmamız özellikle sağım sistemleri, süt soğutma tankları, sağım makinaları gibi ekipmanların üretiminde hizmet vermektedir
Anahtar Kelimeler: ıntermak, intermak, sağım sistemleri, süt soğutma, soğutma tankı, sağım makinası süt soğutma tankları, sağım makinesi, süt sağım makinesi, şişe, şişe üretimi, gıda katkıları, diş kalıbı, süt sağım sistemleri

İNTERMAK MAKİNA İMALAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Firma Yetkili Girişi Giriş