Tekstil Şirketleri

Sektör : Tekstil Firmaları

Firma Ünvanı :
Ham Bez Çantalar
Açıklama :
Derem tekstil Bez çantalar ve Personel giyim, bulunduğu konumun öneminin farkında olup, tüm çalışanları ile omuz omuza daima istikrar ve kalite için büyük hedeflere yönelmiştir. Personel giyim ve bez çanta üretimde yenidünya vizyonuna uyan grafiklerle hizmet vermeye devam etmektedir.
Sizin için hazırlanan katalogumuzda yer alan standart modellerimiz içerisinde ihtiyaçlarınızı karşılayacak ürünler bulacaksınız. Ayrıca sizlerin talep ve isteklerinize göre siparişleriniz firmamız tarafından tedarik edilebilir.

Sizlere daima en iyi ve en kalitelisini sunmayı amaç edinen firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiye şimdiden teşekkür eder, çalışmalarınızdan başarılar dileriz.
Doğaya saygılı poşet olarak ta bilinen bez çantaların gerek amacı gerekse diğer plastik poşetlere karşı bir rekabet ortamına girmesi bizlerinde ilgisini çekti, Kolay kolay kazanılamayacak bu rekabette bizde doğaya olan saygımızı ortaya koyarak doğada 12 ay gibi bir sürede çözüne bilen bu poşetlerin üretimine başladık.
bez çanta, ham bez çantalar, personel giyim, iş elbieleri, mtfak önlükleri, şapka, izmir bez çanta .


Telefon :
5398250769
Adres :
6014 Ada 5746 / 4 Sok. No:32 Çamdibi MTK Sitesi İzmir-TÜRKİYE, çamdibi/bornoca, İzmir

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=57846" border="0" alt="Kurumsal Tekstil Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Ham Bez Çantalar
Anahtar Kelimeler: Ham Bez Çantalar

Ham Bez Çantalar Firma Yetkili Girişi Giriş