Dekorasyon Şirketleri

Sektör : Dekorasyon Firmaları

Firma Ünvanı :
BAŞÇI Yapı Dekorasyon
Açıklama :
BAŞÇI Yapı Dekorasyon, firmamızın temeleri 2005 yılında atılmıştır. Yapı, Dekorasyon ve Tahhüt sektöründe kalite, güven ve azami müşteri memnuniyetini sağlamayı hedeflemekte ve günümüzde de bu doğrultuda ilerlemektedir.

Firmamız müteahhitliğin yanı sıra gayrimenkul yatırım geliştirme alanında kurumsallaşmış ve uzmanlaşmıştır. Şirketimiz bugüne kadar alışveriş ve iş merkezleri, endüstriyel yapılar, konut ve turizm sektörlerindeki yapılarda yer almıştır.

Projelerinde kalite, maliyet ve süre hedeflerinden hiçbir zaman taviz vermeyen firmamız, çalışmanın büyüklüğüne ve projelerin gerçekleştirileceği bölgelerin konumlarına göre hızlı ve organize olabilecek bir yapıya sahiptir.


Telefon :
0538 434 15 31
Adres :
Bahçelievler Mah. Cumhuriyet Cad. Akarsu Sok. No: 1/B BİNGÖL, Merkez, Bingöl

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=57833" border="0" alt="Kurumsal Dekorasyon Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Başçı Yapı Dekorasyon. Firmamız Bingöl şehrimizde Dekorasyon, Cam balkon ve Tahhüt sektöründe faaliyet göstermektedir.
Anahtar Kelimeler: Başçı Yapı Dekorasyon, bingöl cam balkon, bingöl alçıpan, bingöl alçı boya, bingöl, alçıpan hizmetleri bingöl

BAŞÇI Yapı Dekorasyon Firma Yetkili Girişi Giriş