Mutfak Aletleri Şirketleri

Sektör : Bahçe ve Ev Firmaları : Mutfak Aletleri Firmaları

Firma Ünvanı :
METALTEK
Açıklama :
METALTEK ENDÜSTRİYEL MUTFAK olarak hedefimiz profesyonel mutfak ihtiyaçlarına, uluslar arası
Standartlara uygun markasıyla en iyi kalitede ürün ve hizmeti kullanıcılarına sunmaktadır.
Metaltek Mutfak ekipmanları sektöründe 1987de bu günümüze kadar tecrübesi ile hizmet vermek için dinamik ve tecrübeli kadrosu ile konusunda lider bir marka olmak için kurulmuştur. Kuruluşundan günümüze kadar büyük mutfaklara hizmet veren Metaltek Mutfak hep yeni ürün ve kişiye özel projeleriyleve tasarımcı gücünü ortaya koyarak takip eden değil rakipleri arasında hep takip edilen özgün bir firma olmuştur.   işinde özgüven, rahatlık, lezzet ve sunum kalitesi arayan kişi ve kurumların, özel proje ve endüstriyel mutfak ekipmanlarımızla hizmetindeyiz. . . Yapılacak olan mutfağımızda hedefe başarıyla ulaşmak için mutfağımızın kurulmadan önce şekil ve anlam kazanması gerekir. Başlangıç olarak mutfağı yapılacak olan firma ya da şahsa fayda sağlayacak fırsatların ve problem çözümlerinin karşılıklı olarak müşteriye sunulması ve bir ön sonuca varılması gerekmektedir. Elde edilen sonucun rafine edilerek kavramsallaştırılmasının ardından “ne istiyoruz?”, “hangi sonucu hedefliyoruz?”, ve “hangi kaynakları kullanacağız?” şeklinde detaylandırılıp tanımlanması gerekmektedir.


Telefon :
0212 550 08 48
Adres :
Evren mah kerem sk no 9/z1, Güneşli/Bağcılar, İstanbul

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=57557" border="0" alt="Kurumsal Mutfak Aletleri Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Melaltek Mutfak endüstriyel mutfak ekipmanları, bulaşık yıkama, tezgahlar, depolama, ve soğutucuları birinci sınıf malzeme ile üreterek sizlere ulaştırır.
Anahtar Kelimeler: endüstriyel mutfak

METALTEK Firma Yetkili Girişi Giriş