Gıda Sektörü Şirketleri

Sektör : Gıda Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
KAPPADOKİA GIDA
Açıklama :
Kappadokia olarak değişen dünya üretim ve tüketim trendlerinin ülkemize kazandırma politikasıyla faaliyetlerine başlamıştır. Tarım ve gıda alanlarında “gerçek tohumlardan, gerçek gıdalara” sloganı ile ar-ge çalışmalarını yürütmektedir.

Biz Ne Yapıyoruz,

· Doğaya ve insana dost gıda üretiyoruz.

· En sağlıklı, en güvenli ürünler üretiyoruz.

· Güvenli gıda konusunda sosyal sorumluluğumuz yerine getiriyoruz.

· Tüketiciyi endüstriyel gıdalara karşı alternatif ve yenilikçi ürünler sunuyoruz.

· Tarımsal sürdürülebilirlik ve yerel çeşitliliğe, yerli tohumlarımız koruyarak katkıda, bulunuyoruz.

Amacımız kaynağı belli, daha sağlıklı ve alternatif gıdaları ülkemizde yerli olarak üretip halkımızın tüketimine sunmaktadır.

Endüstriyel gıda ürünlerine karşı ülkemizde ilk defa tohum güvenliğinden başlayarak, sağlığa zarar veren hiçbir gıda katkısı ve kimyasal kullanmadan geleneksel ürünler üretmekteyiz. Tüketicimizi antik tahıl ve baklagillerle tekrar tanıştırıyoruz. Endüstriyel buğday unlarına karşı, antik tahıl unlarını, siyez, kavılca, spelt, gernik ve şahman gibi yerel çeşitleri geleneksel yöntemlerle ve doğal katkılarla taş değirmenlerimizde üretiyoruz.

Değişen dünya trendlerinde yer alan kinoa, amarant, teff, beluga mercimeği, siyah nohut, greçka gibi ürünleri ülkemizde yerli olarak üretip geniş alanlarda daha uygun fiyat politikasıyla tüm toplum kesimlerinin tüketebileceği duruma getirmeyi hedeflemekteyiz.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=57527" border="0" alt="Kurumsal Gıda Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Kappadokia Gıda,
Anahtar Kelimeler: Kappadokia gıda, Kinoa Unu, Siyez Unu, Kavılca Unu, Spelt Unu, Teff Unu, Diyet Unu, Antioksidan Un, Protein Unu, Amarant Unu, Doğal Un Katkı Maddeleri, Nohut Unu, Kİnoa Bulguru, Siyez Bulguru, Kavılca Spelt Bulguru, Frik Bulguru, Süper Bulgur Siyah Nohut, Amarant, Kinoa, Teff, Bitkisel Kahveler, doğal, sağlıklı beslenme, sağlıklı yaşam, vegan, vejetaryen, gıda, besin, sağlıklı besin, glütensiz ürünler, glütensiz, antioksidan, süper gıda, diyet gıda, diyetik, diyetik gıda, çölyak, yüksek lif, d

KAPPADOKİA GIDA Firma Yetkili Girişi Giriş