Seyahat Acentaları Şirketleri

Sektör : Turizm Firmaları : Seyahat Acentaları Firmaları

Firma Ünvanı :
Bestur Hac Umre
Açıklama :
Hac ve Umre alanında 2008 yılından bu yana faaliyet gösteren Bestur ailesi olarak, modern turizmin bütün imkânlarını ve vasıtalarını kullanmaya kararlıyız. Bestur, hac ve umrenin sizi ulaştıracağı erdem ve nimetlere erişmeniz, hakikat yolunun manasını ve ehemmiyetini anlayarak yaşayabilmeniz için; her türlü organizasyonu gerçekleştirme gayesiyle kuruldu.

İnsan hayatında müthiş tesirler bırakan hac ve umre ibadeti ancak dikkatli ve titiz bir organizasyon içinde gerçekleşebilir.

Bu seyahatlerde sizlere eşlik etmek, keyfiyette en iyiye ulaşmanızı sağlamak için tecrübeli bir kadronun varlığı kaçınılmazdır.

Kurucu ortaklarımızın ulusal ve uluslararası vizyonda gerçekleştirdikleri başarılar, Bestur’a duyulan güvende en büyük katkıyı sağlamaktadır.

Zamanı ve insanı yaratanın, vahyi indirenin, zamanı ve insanı vahiyle şereflendirenin huzurunda arınmak, biz müminler için elbette çok kıymetli.

Hac farizasını ve umre ziyaretini dertten, tasadan uzak bir şekilde yerine getirmek hakkına hepimiz sahibiz. Aydınlık bir zihin yolculuğunda ve dünyevi olandan uzak bir huşunun halesinde farz olan vazifeleri yapmak duru bir zihin gerektirir.

Bestur olarak, hac ve umre ziyaretlerinize gidiş-gelişte, her türlü seyahat ihtiyacınızı karşılayarak sadece kutsal olana yoğunlaşmanızı sağlamak ilk vazifemizdir


Telefon :
0212 635 0 635
Adres :
Macarkardeşler Caddesi Sırımcılar Sokak No:15/1, FATİH, İstanbul

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=57495" border="0" alt="Kurumsal Seyahat Acentaları Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Hac ve Umre alanında 2008 yılından bu yana faaliyet gösteren Bestur ailesi olarak, modern turizmin bütün imkânlarını ve vasıtalarını kullanmaya kararlıyız.
Anahtar Kelimeler: hac, umre, delux umre, vip umre, butik umre, umre turları, umre kampanya, hac ve umre, umre fiyatları

Bestur Hac Umre Firma Yetkili Girişi Giriş