Otomotiv ve Yan Sanayi Şirketleri

Sektör : Otomotiv ve Yan Sanayi Firmaları

Firma Ünvanı :
BOSTANCI OTORAPOR ARAÇ MUAYENE VE EKSPERTİZ HİZM. SAN. VE TİC. AŞ.
Açıklama :
OTORAPOR, teknik cihaz, ekipman ve robotlarla ikinci el araçların kaza/arıza durumlarını test ve muayene edip detaylı oto ekspertiz raporu düzenleyen, Türkiye’nin ilk profesyonel, tarafsız, bağımsız ve tam donanımlı oto ekspertiz kuruluşu ve ikinci el oto test check-up merkezidir.

2007 yılında İstanbul’da faaliyete başlayan OTORAPOR, bugün ülke çapına yayılmış bayi ağı ile birçok yerli ve ithal aracın alım – satım öncesi ekspertizini bağımsızlık ilkesiyle hızlı ve güvenilir bir şekilde gerçekleştirmektedir.

OTORAPOR, 2012 yılında Amerika Birleşik Devletleri oto ekspertiz ve servis teknisyenleri sertifikasyon kuruluşu ASE ve Almanya’nın oto ekspertiz otoriteleri KÜS ve GTÜ ile yaptığı görüşmeler sonucunda kurumsal yapıya geçerek son teknoloji ürünü cihaz, ekipman ve robotları bünyesine katmıştır.

Şu anda Bostancı, Maltepe, İkitelli, Pendik, Ümraniye, Sakarya, Maslak, Zeytinburnu, İstoç, Kavacık, Kurtköy, Çorlu, Gebze, Sakarya Adapazarı, Kocaeli İzmit, İskenderun, Antalya Kepez, İzmir Bornova, İzmir Gaziemir, Bursa, Ankara Pursaklar şubeleri ile hizmet veren OTORAPOR, bayi ağını franchise yolu ile her geçen gün daha da genişletmektedir.

OTORAPOR 2016 senesinde yatırım almıştır. iLab holding bünyesinde faaliyet gösteren arabam. com OTORAPOR'a yatırım yapmıştır. OTORAPOR arabam. com'un tek yetkili oto ekspertiz merkezidir.

OTORAPOR şubelerinde kullanılan tüm cihazlar TÜV, TSE, ISO ve CE belgelidir. Servisler ise TÜV Austria, TÜV SÜD, Türk Akreditasyon TURKAK, SG, UKAS, NAVIGA, ISO 9001:2008, ISO 18001:2007, ISO 14001:2004, ISO 10002:2004 ve diğer tüm kalite standartlarına sahiptir. Ayrıca OTORAPOR şubelerinde çalışan teknisyenlerin tamamının da eğitim ve uzmanlık sertifikaları mevcuttur.

Web Adresi :

Telefon :
02165749573
Adres :
bostancı sanayi sitesi erguvan sok no9/a Iblok otorapor.ataşehir/istanbul, Ýstanbul, İstanbul

Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=57491" border="0" alt="Kurumsal Otomotiv ve Yan Sanayi Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Türkiye'nin ilk profesyonel oto expertiz servisleri ikinci el araç ekspertiz raporu istanbul
Anahtar Kelimeler: oto ekspertiz, araç expertiz, oto expertiz, oto expertiz raporu, oto ekspertiz istanbul, araç ekspertiz, computest, expertiz

BOSTANCI OTORAPOR ARAÇ MUAYENE VE EKSPERTİZ HİZM. SAN. VE TİC. AŞ. Firma Yetkili Girişi Giriş