Sondaj Şirketleri

Sektör : Maden ve Metal Sektörü Firmaları : Sondaj Firmaları

Firma Ünvanı :
aksoy-yaşar sondaj san.tic ltd şti
Açıklama :
Aksoy Yaşar Tarım Tekstil Gıda Sondaj Petrol İth. İhr. San. Ve Tic. Ltd. Şti. 05 Nisan 1986 yılında Hüseyin YAŞAR tarafından Sondaj alanında hizmet vermek amacıyla kurulmuştur.
Aksoy Yaşar; faaliyetlerine su sondajı çalışmaları başlayan firmamız 1995 yılında jeotermal sondaj kuyu çalışmaları yanında sondaj malzemeleri İthalat ve İhracatı’na başlamıştır.
2002 yılında çırçır ve prese alanında hizmet vermeye başlayan Aksoy Yaşar; tesisi bünyesinde kütlü pamukları çiğitlerinden ayırmak için 46 adet çırçır makinesi mevcut olup yıllık 5. 500 ton işleme kapasitesine sahiptir.
Aksoy Yaşar; tamamen kendi makine ve ekipmanlarıyla; su sondajlarında 1200 mt. jeotermal sondajlarda ise 1500 mt. derinlik kapasitesine sahiptir.
Aksoy Yaşar; günümüze kadar MTA, İller Bankası, DSİ, Köy Hizmetleri, İl Özel İdareler, Kaymakamlıklar, Karayolları, Üniversiteler ve Belediyeler gibi birçok kamu kurum ve kuruluşlarına hizmet vermiştir Ayrıca özel sektörde Sondaj kuyularının açılması ve Sondaj malzemelerinin temini noktasında da hizmet vermiştir.
Aksoy Yaşar; kuruluşundan bugüne kadar vermiş olduğu tüm hizmetlerde müşteri memnuniyetini sağlamış olmanın gururu ve sorumluluğu ile çalışmalarını sürdürmektedir.


Telefon :
0 542 579 63 00
Adres :
1.osb mah.110.cad no:4, merkez, ŞanlıUrfa

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=57453" border="0" alt="Kurumsal Sondaj Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: sondaj kuyu teçhiz
Anahtar Kelimeler: sondaj, kuyu teçhiz

aksoy-yaşar sondaj san.tic ltd şti Firma Yetkili Girişi Giriş