Eğitim Şirketleri

Sektör : Bilişim Sektörü Firmaları : Eğitim Firmaları

Firma Ünvanı :
Gelişim Akademisi Özel Eğitim Danışmanlık Tic Ltd Şti
Açıklama :
Gelişim Akademisi, iş hayatına yeni başlayan, ya da çalışırken mesleğinde kendini geliştirmek isteyen profesyonellere yönelik olarak Uzmanlık Eğitimleri, Kariyer Gelişim Eğitimleri, Kişisel Gelişim Eğitimleri, Mesleki Eğitimler düzenleyen bir eğitim firmasıdır.

Eğitimlerimizin genel kategorileri yönetim gelişim eğitimleri, pazarlama satış eğitimleri, muhasebe finans eğitimleri, dış ticaret eğitimleri, insan kaynakları eğitimleri, üretim, lojistik, tedarik zinciri eğitimleri, iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri, bankacılık ve sigortacılık eğitimleri, hukuk eğitimleridir.

Eğitimlerimizin, katılımcılarımıza her yönüyle faydalı olacak şekilde iş hayatlarında karşılarına çıkacak bilgilerin uygulamalı olarak sunulmasına önem veriyoruz. Bunun için hem eğitmenlerimizin uygulamanın içinden gelen profesyonellerden seçiyor, eğitim materyallerimizle destekliyoruz.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=57419" border="0" alt="Kurumsal Eğitim Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Kurumsal ve Kişisel Gelişim Eğitimleri
Anahtar Kelimeler: yönetim eğitimi, insan kaynakları eğitimi, liderlik eğitimi, pazarlama eğitimi, satış eğitimi, finans eğitimi, iş eğitimi,

Gelişim Akademisi Özel Eğitim Danışmanlık Tic Ltd Şti Firma Yetkili Girişi Giriş