Tel Örgü-Çit Şirketleri

Sektör : Bahçe ve Ev Firmaları : Tel Örgü-Çit Firmaları

Firma Ünvanı :
OLGU İNŞAAT TEL ÇİT SİSTEMLERİ
Açıklama :
2011 Nisan ayında Kırklareli’nde kurulan Olgu İnşaat Tel-Çit Sistemleri ve Emlak ; 2016 yılı itibari ile 2500 m² açık 500 m² kapalı alanda kaliteli beton direk ve demir kapı ekipmanları, her çeşit çit & güvenlik sistemi üretim ve montajı ile müşteri memnuniyeti odaklı olup sizlere her zaman güler yüzle hizmet vermektedir.

Olgu İnşaat Tel-Çit Sistemleri ve Emlak profesyonel ve yetkin kadrosu ile kişi, kurum ve kuruluşlara, korumak istedikleri her alanda tel örgü ve güvenlik ekipmanları ile hizmet vermektedir. Panel çit, kafes teli, jiletli tel, dikenli tel gibi ürünlerimizle; siteler, villalar, arsalar, spor ve oyun kompleksleri, fabrikalar, hayvan barınakları gibi çok geniş bir yelpazede uygulamalarımız mevcuttur. Çevre koruma sistemlerinin yanı sıra ferforje, kapı sistemleri, dekoratif duvar uygulamaları da firmamızın hizmetleri arasındadır.

Maliyetleri en alt seviyede tutarak; siz müşterilerimize her zaman en iyi fiyat ve kalitede hizmet etmek ve olası şikâyetleri sizleri tatmin edecek şekilde, en kısa zamanda çözümlemek amaçlarımızın başında gelmektedir.

İstanbul’a yakınlığı ve ulaşım kolaylığı sebebi ile cazibe merkezi haline gelen Kırklareli’nde sizlere hobi bahçesi, yatırımlık arsa, bağ evi gibi şehrin stres ve gürültüsünden uzak arsa ve tarlalar bulup istediğiniz gibi şekillendirip nefes almazınızı sağlıyoruz.


Telefon :
05321622232
Adres :
PINAR MAH. BABAESKİ ASFALTI 1KM KİPA KARŞISI, MERKEZ, Kırklareli

Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=57411" border="0" alt="Kurumsal Tel Örgü-Çit Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Panel Tel Çit Sistemleri için Kırklareli'nde hizmetinizdeyiz. . .
Anahtar Kelimeler:  Kırklareli tel  Kırklareli beton  Kırklareli beton direk  Kırklareli kafes tel  Kırklareli ferforje  Kırklareli çit  Kırklareli panel  Kırklareli perdah  Kırklareli hafriyat  Kırklareli beton duvar  Kırklareli demir kapı  Kırklareli aplikasyon  Kırklareli fens teli  Kırklareli plastik direk  Kırklareli panel çit  Kırklareli inşaat  Kırklareli emlak  Kır

OLGU İNŞAAT TEL ÇİT SİSTEMLERİ Firma Yetkili Girişi Giriş