Yapı Sektörü Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
Aktim Konteyner
Açıklama :
Aktim konteyner, Türkiye'nin en büyük konteyner üreticisi ve tedarikçileri arasında olan büyük bir konteyner firmasıdır. Firma yük konteyner, ofis, şantiye, yatakhane, yemekhane, wc duş, modifiye ve özel tasarım konteyner hizmetleri vermektedir.

Konteynerlerin modifiye edilmesini Türkiye'de en iyi yapan firma olan Aktim konteyner firması bu alanda oldukça iddialı. Uzun yıllar boyunca edindiği sadık müşteri portföyü ve deneyimini işlerine aktaran firma, konteyner imalatı yaparak müşterilerinin isteklerine yanıt veriyor.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=57312" border="0" alt="Kurumsal Yapı Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Konteyner firması olarak ISO standartlarına uygun olarak ürettiğimiz konteynerleri size sunuyoruz. Piyasadaki en kaliteli ürünler sizi bekliyor.
Anahtar Kelimeler: konteyner, konteynır, yük konteyner, iso yük konteyner, ofis konteyner, atık konteyner, wc duş konteyner, ikinci el konteyner, 2. el konteyner, 2. el yük konteyner, şantiye konteyner

Aktim Konteyner Firma Yetkili Girişi Giriş