Hizmet Sektörü Şirketleri

Sektör : Hizmet Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
ZİRVE FİDANCILIIK
Açıklama :
1988 yılında faaliyetlerine başlayan Zirve Fidancılık firmamız Balıkesir'in Bandırma İlçesi Sahil Yenice Mahallesi'nde ceviz fidanı üretimi ve satışı hizmetlerini sunmaktadır.
İsmine doğru aşılı ve sertifikalı olarak üretilen Ceviz fidanlarımız sözleşmeli ve faturalı olarak satışa sunulmaktadır. Yıllık 250. 000 ceviz fidanı üretim kapasitemiz ile başta chandler ve fernor olmak üzere tozlayıcıları franquette ve fernette çeşitlerini her yılın mart-eylül ayı dönemlerinde tüplü(torbalı-poşetli), kasım-şubat dönemlerinde ise açık köklü olarak sertifikalı şekilde Türkiye'nin dört bir yanına göndermekteyiz.
Zirve Fidancılık olarak diğer firmalardan farkımız sadece satış sırasında değil satış sonrası destek hizmetlerimiz ile de yanınızdayız. Satış sonrası ceviz bahçesi kurulum, budama ve bakım-kontrol hizmetlerini de firmamızdan alabilirsiniz.
Firmamız Tarım Bakanlığı, Füab (Fidan Üreticileri Alt Birliği), Todab (Tohum Dağıtıcıları Birliği), UİB(Uludağ İhracaatçılar Birliği), Bandırma Ticaret Odası ve Bandırma Ticaret Borsası üyesidir.


Telefon :
0538 448 16 07
Adres :
Sahil Yenice Mahallesi No:42/2 Bandırma Balıkesir, Bandırma, Balıkesir

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=57016" border="0" alt="Kurumsal Hizmet Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Ceviz fidanı fiyatları 2016-2017 Zirve Fidancılık garantisi ile aşılı ceviz fidanlarında en uygun fiyat!
Anahtar Kelimeler: ceviz fidanı fiyatları, ceviz fidanı fiyatları 2016-2017, ceviz fidanı çeşitleri, aşılı ceviz fidanı, ceviz fidanı çeşitleri

ZİRVE FİDANCILIIK Firma Yetkili Girişi Giriş