Endüstriyel Mutfak Şirketleri

Sektör : Endüstriyel Ürünler Firmaları : Endüstriyel Mutfak Firmaları

Firma Ünvanı :
Star Endüstriyel Mutfak Cihazları
Açıklama :
1995 yılında kurulmuş olan STAR ENDÜSTRİYEL MUTFAK EKİPMANLARI siz değerli müşterilerimiz, sayesinde halen çalışmalarına devam etmektedir.

Siz değerli müşterilerimiz ’den aldığımız güçle her zaman için mükemmeli hedefleyen kuruluşumuz, siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten kıvanç duymaktadır.

Tüm sektör tarafından tanınan ve bilinen ürünlerimiz Türkiye’nin dört bir yanındaki müşterilerimiz tarafından güven ve memnuniyet ile kullanılmaktadır.

Siz değerli müşterilerimiz ‘den almış olduğumuz güven ve destekle sorumluluğumuzun her zaman katlanarak büyümesine sebep olmuştur. Birinci kalite malzeme ve makine parkuru ile elde edilen imalat süreci kısalmakta olup ayrıca işçilikle birleştirilerek siz değerli müşterilerimize her zaman güvenli ve kaliteli ürünler sunmaktan kıvanç duymaktayız.


Sayın değerli müşterilerimiz ayrıca firmamızda faaliyet kapsamında bulunan ‘ISO 9001 KALİTE VE YÖNETİM SİSTEMİ, (CE-AVRUPA UYGUNLUK BEYANI gaz yakan cihazlar) (TSE-TÜRK STANDARTLARI ADI ALTINDA HYB) kapsamında üretimlerimize siz değerli müşterilerimiz sayesinde devam etmekteyiz.


Telefon :
0312 349 35 79
Adres :
, , Ankara

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=56952" border="0" alt="Kurumsal Endüstriyel Mutfak Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Star Endüstriyel Mutfak Cihazları firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Star, Endüstriyel, Mutfak, Cihazları

Star Endüstriyel Mutfak Cihazları Firma Yetkili Girişi Giriş