İş Elbiseleri Şirketleri

Sektör : Endüstriyel Ürünler Firmaları : İş Elbiseleri Firmaları

Firma Ünvanı :
ETİAŞ İş Güvenliği Malzemeleri
Açıklama :
ETİAŞ İŞ GÜVENLİĞİ MALZEMELERİ
Dünya çapında kalitesi ve kullanım avantajlarını kanıtlamış, her biri alanında birer marka olan iş güvenliği malzemeleri'nin herkes için kolaylıkla ve uygun fiyatlarla ulaşılabilir olması için sürekli çalışmaktayız.

Ülkemizde ve hedef alanımız içerisinde bulunan diğer dünya ülkelerinde ihtiyaç duyulan, çalışanın ve kullanıcının taleplerini, ihtiyaçlarını en iyi bir şekilde karşılayan iş güvenliği ekipmanlarını üretim ve tedarik işlemlerini en kısa ve en kabul edilebilir bir şekilde karşılamak öncelikli hedeflerimiz arasındadır.

Tedarik sisteminin karşılanmasında kusursuz bir hizmet anlayışımızın oluşmasındaki temel neden tabikide bünyemizde eğitim almış uzman ekibimizin sayesindedir. Bu bağlamda iş güvenliği alanında da kendimizi eğitmekten ve geliştirmekten geri durmayacağımızı belirtmek isteriz.

Firmamız;

İş ayakkabısı, Gaz Maskesi, Toz Maskesi, İş Gözlüğü, İş Eldiveni, Kulak Koruyucu, Baret vb. Kişisel Koruyucu Donanımlar üzerine geniş stok hacmiyle kullanıcılara hızlı bir şekilde yanıt vermektedir.
Ayrıca ETİAŞ olarak Yüksekte Çalışma Ekipmanları üreten bir firmayız.

Paraşüt Tipi Emniyet Kemeri, Uzatma Halatı, Can Halatı, Şok Emici Halat, Yaşam Hattı, Kask gibi ürünlerde en profesyonel cevaplar firmamız tarafından verilmektedir.
Bunun yanında inşaatlarda ve yüksekten düşme riski olan bütün alanlarda kullanılan Güvenlik Ağı veya Güvenlik Filesi olarakda adlandırılan Düşüş Durdurma Ağı üretimi yapmaktayız.

Gelişimimizde, büyümemizde, ekonomiye katkımızda ve iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerimizde bizi bu seviyeye getiren, bize güvenen, bizimle ticaret ortamını dostluk ortamına çeviren bütün dostlarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

www. etias. com. tr


Telefon :
3123543574
Adres :
OSTİM ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ AHİ EVRAN CADDESİ 18/56, ANKARA, Ankara

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=56951" border="0" alt="Kurumsal İş Elbiseleri Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: İş Güvenliği Malzemeleri - Yüksekte Çalışma Ekipmanları - Endüstriyel Ürünler
Anahtar Kelimeler: iş güvenliği malzemeleri, iş elbiseleri, iş ayakkabıları, iş güvenliği levhaları, iş gözlüğü, iş eldiveni, göz duşu, gaz maskeleri, toz maskesi, mekap ayakkabı, uyarı levhaları, drager, 3m, uvex, hg

ETİAŞ İş Güvenliği Malzemeleri Firma Yetkili Girişi Giriş