Online Alışveriş Siteleri Şirketleri

Sektör : Alışveriş Merkezleri Firmaları : Online Alışveriş Siteleri Firmaları

Firma Ünvanı :
Parti Dükkanım
Açıklama :
Parti Dükkanım

Parti Dükkanım 2011 yılında eğlence dünyasına giriş yaparak sizlere hizmet vermeye başlamıştır. İstanbul Ataşehir'de faailyet gösteren firmamız kısa zamanda Online E-ticaret sistemi ile tüm Türkiye'ye hizmet vermeye başladı. Bu eğlenceli serüvenimizde yanımızda olduğunuz ve bize güvendiğiniz için sizlere minnettarız. 4. 500 çeşit parti ürününü aynı çatı altında toplayan, parti için duyulabilecek malzemelerin bulunduğu Parti Dükkanım ülkemizde eğlence sektöründe lider firmalar arasındadır. Her zaman en uygun fiyat ve kaliteli ürün politikası ile Parti Dükkanım Hizmetinizde.

Parti Dükkanım; Online mağazamızdan alışverişinizi yapabildiğiniz gibi, Ataşehir'deki mağazamızdan da alışverişinizi yapabilirsiniz. İnternet sayfamızda gördüğünüz tüm ürünler mağazamızda da mevcutdur. Mağazamız mesai günleri ve cumartesi günü saat 9:30 ile 19:00 Pazar günü 11:00 ile 17:00 saatleri arasında açıktır.


Telefon :
2165659098
Adres :
somuncubaba sok no 31, ataşehir, İstanbul

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=56904" border="0" alt="Kurumsal Online Alışveriş Siteleri Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Parti malzemeleri ve doğum günü süsleri alanında Parti Dükkanım olarak Online güvenli alışveriş ile hizmet vermekteyiz.
Anahtar Kelimeler: parti, doğum günü, parti malzemeleri, doğum günü süsleri, pinyata, balon, uçan balon, 1 yaş doğum günü, cars parti malzemeleri, prenses parti malzemeleri

Parti Dükkanım Firma Yetkili Girişi Giriş