Danışmanlık Şirketleri

Sektör : Hizmet Sektörü Firmaları : Danışmanlık Firmaları

Firma Ünvanı :
Ata Kurumsal Danışmanlık
Açıklama :
Temelleri 2002 yılına dayanan Ata Kurumsal, başarılı geçmişiyle Türkiye’nin önde gelen danışmanlık firmaları arasında yer almakta ve hizmet sektöründe bölgesel lider olma vizyonuyla hareket etmektedir

Ata Kurumsal’ın ulaştığı başarının arkasında, müşteri odaklı ve verimliliği merkez alan bir yönetim yaklaşımı vardır. Bu yaklaşım, sadece maddi kazanımlarla değil, bütün toplumun yararlandığı ve yararlanacağı kurumsal yurttaşlık bilinciyle iç içe gelişmektedir.

Ata Kurumsal, yine bu bilinç çerçevesinde özellikle ‘Türkiye’nin Gelişimi’ alanlarına odaklanan çeşitli kurumsal sosyal sorumluluk projelerinin hayata geçirilmesine destek olmaktadır.

Destek verdiği tüm alanlarda, sorumluluklarının bilincinde olan Ata Kurumsal, topluma öncü ve örnek olmaya çalışan bir vizyonla hareket etmekte, girişimleri ile ülke ekonomisine ve istihdama katkı sağlamaktadır.

Ata Kurumsal’ın Sosyal Sorumluluk Stratejisi; destek olduğu projelerle, toplumun refah düzeyini geliştirmek ve gelişimin ekonomik, kültürel, sosyal ve çevresel açıdan sürdürülebilirliğini sağlamaktır.

Bugüne kadar 1200 ün üzerinde kurumsal, 1500 ü aşkın bireysel müşteriye hizmet veren Ata Kurumsal Danışmanlık; üstün teknoloji, yüksek marka kalitesi ve dinamik bir insan kaynağı sunmaktadır. Markalarının değerini sadece Türkiye sınırları içinde değil, bölgesel ve küresel ölçekte de yükseltmeyi hedeflemektedir. Ata Kurumsal, özellikle hizmet sektöründe bölgesel bir lider olma vizyonunu ortaya koymaktadır.


Telefon :
3121545465
Adres :
Atatürk bulvarı, Çankaya, Ankara

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=56886" border="0" alt="Kurumsal Danışmanlık Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama:
Anahtar Kelimeler: Çalışma İzni

Ata Kurumsal Danışmanlık Firma Yetkili Girişi Giriş