Web Tasarım Şirketleri

Sektör : Hizmet Sektörü Firmaları : Reklam ve Halkla İlişkiler Firmaları : Tasarım ve Baskı Firmaları : Web Tasarım Firmaları

Firma Ünvanı :
CROVU YAZILIM DANIŞMANLIK VE TİCARET A.Ş.
Açıklama :
Türkiye’nin ilk resmi Sosyal Medya Hizmetleri şirketi aynı zamanda Ticaret, Web Tasarım, SEO ve Yazılım desteği de vermektedir.
Yazılım denince akla, çok genel bir tablonun geldiği konusunda hemfikiriz. Hal böyle olunca, durumu biraz spesifikleştirelim istedik. CROVU olarak, C, C#, PHP, MongoDB, MySQL, . NET, JS, Node JS, Swiftdilleri üzerinden istediğiniz herhangi bir projeyi hayata geçirmemiz mümkün. Hayata geçmesini istediğiniz projeniz konusunda sizlerden detay alırız, gerekenleri belirleriz, sonrasında projeyi hayata geçirmeye başlarız. Sürecin her esnasında sizleri haberdar etmeye özen gösteririz. Ortaya çıkan sonucu beğenmezseniz ücretinizi koşulsuz iade ederiz.

Web Adresi :

Telefon :
0850 885 20 95
Adres :
Büyükdere Cad. No:257 Nurol Plaza 21/A Maslak İstanbul, Şişli, İstanbul

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=56808" border="0" alt="Kurumsal Web Tasarım Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Türkiye’nin ilk resmi Sosyal Medya Hizmetleri şirketi aynı zamanda Ticaret, Web Tasarım, SEO ve Yazılım desteği de vermektedir.
Anahtar Kelimeler: sosyal medya hizmetleri, web tasarım, instagram hizmetleri, seo hizmetleri, instagram takipçi satışı

CROVU YAZILIM DANIŞMANLIK VE TİCARET A.Ş. Firma Yetkili Girişi Giriş