Online Alışveriş Siteleri Şirketleri

Sektör : Alışveriş Merkezleri Firmaları : Online Alışveriş Siteleri Firmaları

Firma Ünvanı :
Just Bow
Açıklama :
Rengarenk bir ayakkabı gördüyseniz o ayakkabı muhtemelen Just Bow'dur. Her sezon birbirinden çekici babet, stiletto, platform, oxford, sneaker ayakkabılar Just Bow'da
İki ortağın bir hayal ile bir araya getirdikleri JustBow markası ayakkabıda renklerin eğlenceli dünyasını ayağınıza taşıyor. Sürekli güncellenen kolleksiyonu ile JustBow vazgeçilmeziniz olacak !
Parolamız koşulsuz memnuniyet, Sloganımız Mutluluğa adım at ! Çünkü her kadın en güzel anlarına attığı adımlar ile ulaşır. JustBow ile bu adımlara eşlik edeceğiz.
Ürünlerimiz tüm sağlık testlerinden geçirilmiş 1. sinif malzeme kullanılarak, Türkiye'nin en büyük üretim bandına sahip fabrikamızda üretilmektedir.
içeriğinde bir çok modeli barındıran kendine özgü tasarımlarımızla geniş bir kolleksiyona sahip olarak dünya perakende pazarında yer almaktayız.
JustBow sadece ayakkabı satan bir firma değil, aynı zamanda usta parmakların tasarladığı her ayakkabıya hikâyesini ve sevincini katan markadır.
Ürettiğimiz her bir ayakkabı için yaşadığımız Mutluluğu paylaştıkça çoğaltmayı hedefleyen yapımızda daima hizmetinizde olacağız.


Telefon :
0212 270 88 22
Adres :
Sanayi Mah. Aybike Sok. No:28 K:1, Kağıthane, İstanbul

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=56778" border="0" alt="Kurumsal Online Alışveriş Siteleri Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Rengarenk bir ayakkabı gördüyseniz o ayakkabı muhtemelen Just Bow'dur. Her sezon birbirinden çekici babet, stiletto, platform, oxford, sneaker ayakkabılar Just Bow'da
Anahtar Kelimeler: Bayan ayakkabı, ayakkabı, babet, fiyonklu babet, yeni sezon ayakkabılar, yeni sezon ayakkabılar, platform, oxford, sneaker

Just Bow Firma Yetkili Girişi Giriş