Gıda Sektörü Şirketleri

Sektör : Gıda Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
Vervella
Açıklama :
Vervella bir Sencer Bulut markasıdır. Ürünün teknolojisi ise slovenyalı ünlü bilim adamı goran dordic’in 18 yıllık çalışmalarının sonucudur.
Bu teknoloji, Ascophyllum Nodosum yani kahverengi deniz yosununun hücre yapısının insan vücudu tarafından özümsenebilmesi için hücre yapısını açığa çıkarma yoluyla geliştirilmiştir. Sencer Bulut bu teknolojiyi “Vervella” markası ile doğal bir takviye edici gıda olarak geliştirmiştir.

Web Adresi :

Telefon :
2163723000
Adres :
Kozyatağı Mah. Lüle Sk. 3-10 34742 Kadıköy / İstanbul, kadıköy, İstanbul

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=56769" border="0" alt="Kurumsal Gıda Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Vervella bir Sencer Bulut markasıdır. Ürünün teknolojisi ise slovenyalı ünlü bilim adamı goran dordic’in 18 yıllık çalışmalarının sonucudur. Bu teknoloji, Ascophyllum Nodosum yani kahverengi deniz yosununun hücre yapısının insan vücudu tarafından özümsenebilmesi için hücre yapısını açığa çıkarma yoluyla geliştirilmiştir. Sencer Bulut bu teknolojiyi “Vervella” markası ile doğal bir takviye edici gıda olarak geliştirmiştir.
Anahtar Kelimeler: su yosunu, vervella, Ascophyllum Nodosum, kaverengi deniz yosunu, takviye edici gıda, takviye gıdalar

Vervella Firma Yetkili Girişi Giriş