Endüstriyel Uygulamalar Şirketleri

Sektör : Bilişim Sektörü Firmaları : Endüstriyel Uygulamalar Firmaları

Firma Ünvanı :
yaman endüstriyel makina tic a.ş
Açıklama :

Tarihçe


1967 yılında BOLU ilinin AKTAŞ mahallesinde 40m2 bir alanda Halit YAMAN tarafından kurulan Ümit Otomotiv ticaret hayatına conta ve balata işleri ile başlamış, 1974 yılında sanayi sitesindeki 148m2 yerine geçerek endüstri ve otomotiv alanında ürün yelpazesini genişleterek faaliyetlerine devam etmiştir.

Oğulların yönetimine geçen firma 1994 yılında Ümit Otomotiv Yedek Parça San. Tic. Ltd. Şti. olmuştur. Hizmet verdiği her sektörde kalite, hizmet ve güven unsurlarını hep en ön planda tutan şirket, müşterilerinin verdiği destek sayesinde hızla büyümüş ve 2000 yılından itibaren bünyesine kattığı endüstri ve otomotiv alanındaki distribütörlük ve bayiliklerle daha da gelişerek sektöründe güçlü bir şirket haline gelmiştir.

Şu an, endüstriyel alandaki ürün çeşidini ve otomotiv alnında da Ford yedek parça satışına servis hizmetlerini de katarak daha etkin ve profesyonel çalışabilmek ve pazarlama ağını daha da genişletebilmek amacı ile KARACAAĞAÇ mevkiindeki 5000m2 yeni yerinde faaliyetlerine endüstriyel alanda YAMAN ENDÜSTRİYEL EKİPMANLARI PAZARLAMA SAN. VE TİC. A. Ş. otomotiv alanında da ÜMİT OTOMOTİV YEDEK PARÇA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. olarak devam etmek hedefindedir.
kaliteli hizmet ve çözüm odaklı olarak siz değerli müşterilerimizin daima yanındayız.
konveyör bant makine kayışları güç aktarım parçaları rulman vs modüler bant asatel palet zincir
endüstriyel grupları geniş ürün yelpazesiyle siz müşterilerimize hizmetinizdeyiz


Telefon :
0536 636 12 36
Adres :
karacaağaç mah. d-100 karayolu cad. no:40 bolu, karayolu cad, Bolu

Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=56722" border="0" alt="Kurumsal Endüstriyel Uygulamalar Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: bant/kayış
Anahtar Kelimeler: konveyör

yaman endüstriyel makina tic a.ş Firma Yetkili Girişi Giriş