Dış Ticaret Şirketleri Şirketleri

Sektör : Dış Ticaret Şirketleri Firmaları

Firma Ünvanı :
Envagon Express İç ve Dış Ticaret A.Ş.
Açıklama :
Envagon Express İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, 2016 yılının Mayıs ayında Türkiye'nin en büyük sanayi ve ticaret şehirlerinden biri olan Kayseri'de kuruldu.

Envagon Express, çoğunluğu mobilya, çelik kapı, dayanıklı tüketim malzemeleri, iş elbiseleri ve kozmetik olan sektörlerde faaliyetlerini sürdürmektedir.

"Dünyalar Sizin Olsun!" sloganıyla çıktığımız bu yolda, yerli üreticilerimizden tedarik ettiğimiz çeşitli alanlardaki ürünleri, bünyemizdeki nitelikli işgücü ve mevcut uluslararası ilişkilerimiz ile bir araya getirerek, ülkemizin ihracat hedefleri üzerinde hissettiğimiz sorumluluğu büyük bir azim ve heyecan ile yerine getiriyoruz.

Envagon Express olarak modern ve dinamik bir yapı, yenilikçi bir bakış açısı ile uluslararası bağlantılar kurarak, uluslararası ticaret arenasında önemli bir dış ticaret şirketi konumuna gelebilecek sabrı ve azmi gösteriyoruz. Gerek her geçen gün satış ağımızı daha da genişleterek, gerek dürüst ve güvenilir ticari ilişkiler geliştirerek ve en önemlisi sektörel ihtiyaçlara doğru zamanda doğru çözümler üreterek odaklandığımız pazarlarda tanınmış, öncü kuruluşlardan biri olmayı hedefliyor, ülkemizin ve yerli üreticilerimizin de evrensel imajını korumayı ve onu daha da yükseltmeyi kendimize önemli bir iş aktivitesi olarak tayin ediyoruz.

Firmamızın, çalışmalarımızın ve markamızın gücüne inanan tüm dünya ülkelerindeki mevcut ve potansiyel müşterilerimize en kaliteli ürünleri, en rekabetçi fiyatlarla sunarak ticari ilişkilerimizi sürdürülebilir kılıyor ve kalıcı dostluklar kuracak adımlar atıyoruz.

Envagon Express, güvenilir, sürdürülebilir, yüksek kaliteli, ekonomik, hızlı ve zamanında teslim anlayışı ile faaliyetlerine hız kesmeden devam etmektedir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=56640" border="0" alt="Kurumsal Dış Ticaret Şirketleri Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Envagon Express Dış Ticaret ile Dünyalar Sizin Olsun.
Anahtar Kelimeler: envagon, express, dış ticaret, foreign trade, envagon express iç ve dış ticaret a.ş., iç ve dış ticaret, akreditif, mal mukabili, vesaik mukabili, eximbank, türk eximbank, alacak sigortası, sevkiyat, nakliyat, gemi hizmetleri, taşımacılık, sigortacılık, güvenilir ülkeler, beynelminel, uluslararası, ahmet faydali, ahmet, faydali, finans, finance, muhasebe, yazılım, microsoft, dynamics, ax, logo, entrepreneur, girişim, girişimcilik, kosgeb,

Envagon Express İç ve Dış Ticaret A.Ş. Firma Yetkili Girişi Giriş