Oto Güvenlik Sistemleri Şirketleri

Sektör : Otomotiv ve Yan Sanayi Firmaları : Otomotiv Yan Sanayi Firmaları : Oto Güvenlik Sistemleri Firmaları

Firma Ünvanı :
Eksen İş Sağlığı ve Güvenliği
Açıklama :
Günümüzde çalışma yaşamımızın temel öğesi çalışanlarımızdır. İster yerel ister ulusal ister küresel olsun tüm işyerlerinin farklılığı çalışanlarının kalitesiyle ve sürdürülebilirliği ile sağlamak zorundadır. Çalışanların ruhsal ve bedensel bütünlüğünün korunması ise, sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamının kurulması ve gerekli iş sağlığı ve güvenliği eğitimlerinin çalışanlara verilmesi ile mümkündür. İşyerlerimizi geliştiren ve büyüten işçilerimizin bilgi ve becerileridir. Onların bu bilgi ve becerilerini daha iyi değerlendirmek için güvenli sağlıklı rahat bir ortam sunmak hepimiz görevidir. Bu ister bir fabrika, ister bir marangozhane ya da rahat bir ofis personeli olsun, onlara önce rahat olduklarını hissettirmeliyiz. Bunun için de öncelikle sağlık ve güvenlik her zaman işin başında geliyor.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=56630" border="0" alt="Kurumsal Oto Güvenlik Sistemleri Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: İş güvenliği alanında uzman iş yeri hekimi ve iş güvenliği uzmanları ile profesyonel olarak hizmetler sunarız. Daha fazla bilgi için sitemizi ziyaret edin.
Anahtar Kelimeler: Eksen, İş, Sağlığı, ve, Güvenliği

Eksen İş Sağlığı ve Güvenliği Firma Yetkili Girişi Giriş